chcem bojovat v ringu....typ:BOX,KICKBOX.....mozno MMA.....ale najradsej box...chcem este zit a mat deti tak box je asi naj...ale problem je ze nie som v ziadnej asociaci zaregistrovany ani nikde inde....DA SA,ALEBO SU (ORGANIZUJU) SA ZAPASI KDE NETREBA R
@mm47 vidiet ze o tom nic nevies...organizuju sa take zapasy ale neviem ako sa k nim dostat..kedze je to nelegalne tak na googli to asi nebude!netvrdim ze som van damme (on bol karaterista a Taekwondo asi mas trocha neprehlad) ale chcel by som sa zapasov zucastnit@...
@ybyno ano...ale nemozem prist za veducim boxz ze ´´dobry,neviete kde sa organizuju nelegalne zapasy v boxe kickboxe a MMA??´´ asi ne!!!
@malcharek Ako ja si myslím, že ak tam prídeš na tréning, tak by si sa dozvedel niečo. Ak nie hneď, tak po čase určite. Ako nemôžeš čakať, že ti niekto bude vešať na nos takéto veci, keď ťa v živote nevidel. A ešte obzvlášť na webe, kde si to môže prečítať hocikto. Sú dôvody, prečo sa takéto veci robia "inkognito".
@mm47 ja netvrdim ze svaly su vsetko ale urciju silu..a cvicim aj na rychlost ktoru pri boji treba...netvrdim ze som boh bojovnikov alebo co..ale urcite by som sa nenechal odpisat v prvom kole...ide o to zucastnit sa..nie vyhrat..o to my ide...
@wewo ty ....nechcem nadavat...ale ako si dovolujes narazat na moje telo tym ze trenujem preto aby som vyzeral nebezpecne????mne je jedno kolko mas rokov aky boj robis kolo merias ci vazis...ale kludne ak my neveris ze by som to dokazal v ringu ako boxer MMA alebo kickboxer tak ma odskusaj sam...
@malcharek ..ja som sem neprisla mudrovat a okrem toho si ani nenapisal ze ide o nelegalny boj....a vobec snad si nemyslis ze ti niekto na birdzi poradi..ved je to verejne forum ..musis mat kontakty
Box je nuda nikoho to nezaujimá teraz ide do popredia MMA ....
Na sr je strasne málo nelegálnych zápasov na MMA ale tma by si hrozne ale hrozne dostal napicu ....
Odborucil by som ti najst si nejaky thayboxing klub
Sú tam dost dobré sutaže europska liga atd ... amaterska slovenská
Vyzerá to ale velmi jednoducho no nieje to ...
Rád by som stebou siel doringu MMa ci thaybox .... nemal by si sancu
zo 3 kombinacie a si dole pusch kick , low kick direct a potom bud hák koleno alebo hight
Ten co vzivote nebol na thajskom toto proste nevykrije (moja oblubena kombinacia)
V mma by som t abud vybuchal v stoji a ak by si bol dobrý v stoji siel by som stebou nazem ak nemaš nacvicené BJJ (to znamená techniky a kondicku) tak do 2minut si moj
@v3nty@wewo@mm47 ja zacal pisat o boxe a maximalne kickboxe a uz je tu MMA THAYBOX a ine obdobne veci ktore mna nefascinuju.....box je nuda????videl si ako dopadol zapas klicka s tym cernochom???ten cernoch mal otras mozgu prasknutu lebku zlomeniny nosa...roztrhnute ucho a tak....mna bavi box.....tearz tu kazdy machruje ako rychlo ba my zlozil a nevem co....mna taketo namyslene reci netrapia skor to kde mozrm moje umenie realizovat!!!BOX alebo KIckbox!!!
@v3nty kickbox je kickbox (box aj s kopmy) a thai box (muay thai) kolena lakte a taketo...ja chcem box a hotovo...nemozes porovnavat boxera s kickboxeristom alebo inym...ma nevyhodu leno pouziva iba ruky..preto nie MMA lebo este chcem zit...
@v3nty ale mna netrapi MMA a ostatne mozgy co sa chcu zabit resp. odtrhnut si hlavy!!!JA CHCEM BOXOVAT!!!!A V RINGU!!!!CI UZ LEGALNE ALEBO NE....NEZAJEM!
@v3nty stale vravis ako to chodi v MMA..ALE MNE IDE O BOX alebo KICKBOX...tiez mam co to odbuchane...nikto sa nenarodil ako rodeny cro cop!ja viem ze je starsi..a co tym chces povedat?som ty povedal aky je medzi nimi rozdiel...a povedal som zle?
@malcharek iba pre zmenu anstuduj si tabulky kolko ludí zomrelo v boxe kolko v thajskom boxe a kolko v MMA resp kolko zranení bolo v ktorom sporte a zavaznost zranení
napoviem najhorsie je natom box a najlepsie MMA mma nezaznamenalo este ziadne umrtie ....
Takže obhajovat sa tým že chceš mat deti a zit neni moc na psravnom mieste
Kiezto prave boxery maju najtvrdsiu ranu lebo si mozu dovolit lepsí postoj (naširoko) ale to ty určite vieš .....
Vieščo dospel som ku záveru že tu na birdzi nemá cenu presviečat niekoho ktorý nieje ale zdaleka zasvetený danej problematike ....
Ak ceš namna zaposobit dones si 13.11. do BB ESP rukavice a chranic na zuby 12OZ a potom sa možme bavit ......
1.umrtia a dane zranenie su v tazkej vahe a nie va amaterskom boxe (rozhodca prerusi box po kazdom platnom udere)myslis ze som tazka vaha??myslis ze som pripraveny na profi box??ja chcem amatersky ale v ringu!
2.problematike som zasveteny ciastocne...dolezite je ako bojujes ne co vies z historie a co je co...
3.nemozes sa so mnou merat lebo mas inu vahu a iny typ boja..nie som MMA ale box.
@v3nty v SABA musis platit clencke trenovat straaasne dlho aby ta pustili na sutaz...bol som v asosiaci sa na to pytat a takuto odpoved som dotal...SOM MILIONAR ABY SOM TO PLATIL????NECHCEM TRENOVAT ALE BOXOVAT...co je trapne na tom ze si idem za svojim cielom???trapne je ze neuznavas box!!!!ze nudny....MMA zapasy trvaju par sekund...to je co za kktinu???na box sa mas aspon na co kukat!
@v3nty nemas pravo ma nazyvat KOKOT ked som ta ja nijako neurazil ani nevinadal.....mas so mno nejaky problem??alebo co???si nejaky zaujaty proti mne???nechapem...ja uz fora nepisem lebo hned sa to zjebe na nadavky do pici a uplne odbocime od temy!
akoze som amater, ale ked citam @29 druhy odstavec, tak mi je do smiechu...a @v3nty kedysi som uvazoval o niecom na obranu alebo zlepsenie kondicky, ale podla toho co pises radsej jebem na to a zahram si futbal
@malcharek bullshit .... cestujes iba po slovensku ... to iste co thay box
Náš klub naprikla dorganizuje priatelks ezapasy aj medzi kolegami bud TB alebo B klasický
MMatu v MT niee tak rozvynuté MT nieje ani oficialny MMA klub vsetko je to pod zastitom progresive gym a ludia co chodia tu na MMa chodia na zapasy v BJJ resp v graplingu
@v3nty pocuj v tom tvojom videu v progile co jebes do vreca na minute a sest sekund aebo 7 mas tak pomaly kop...no pokial si zdvihol nohu tak by si taku dostal z mojej pravej strany lebo si mal lavacku hore...si vsimny anetvrd ze ne!!!to je kritie bojovnika??? moc dobre...pri kope odhaleny ksicht...vyskok (cim sa uhnem kopu tvojmu) a kopacka alebo laket na tvoje lave lico!
@v3nty nie ale ked si predstavim jak to asi vypada nepripada mi moc logicke tocit sa dolava ...a co som si vsimol na boxe ked na zaciatku ti dvaja stoja oproti sebe a bez jedineho uderu si daju par koleciek smerom doprava tak si to asi nevybrali zo srandy ten smer
@malcharek to video je rok staré teraz niekedy som chcel spravit dalsie aby bolo co porovnat
Obo vsetko to je pekné čo by si my spravil aj vyfajčiť ma možeš a verým že bi ci mi zubkom crajchol predkožku
Btw a inač v teniskách sa dost napiču kope
Takže ten zapasik orok platí klasický box alebo ked maš take hrdinské reči dame si thay box ... samozrejme s chranicmy (niesom až taky skilla bezchranicov)
@v3nty tak naco tocis video,das ho na net ked su tam nedostatky????nemam hrdinske reci...nezabudni kto tu take reci mal ako prvy!!ja ne!!!ty si uz planoval ako by si ma zlozil...ale nepoznas ma ...ako to mozes vediet???a ked uz thay tak bez chranicou..jedine zubny a na gule suspenzor!
@malcharek och aký si hrdina ved dojdi už teraz do BB a nebud kokot
Dame si lahší priatelský sparing bez hrdinských rečí @pershing363 ide z Ba autom ak si dohodnes odvoz vezme ta Mozme si dat len take otukavacie kolo a podla toho sa zisti kdo je lepsí čo ty nato ? Ak by to nestacilo možme si dat potom ring
@v3nty mne je to uplne jedno aky si bol aky si ci mas ranu ale tvoje spravanie je horsie...ty si ma prvy nazval vulgarne....a scim ma to video porovnat???s cro copom?? hahahahahahah...daleko..............ten box plati...rukavice klasicke boxerske gulate a zubny chranic...natrenuj daco a potom....ale musis uznat ze na tom video by ta dostal ktokolvek rychly...tvar odkryta a noha pomala!
@v3nty nechapem narazke na hrdinu... a od 9.11 do 14.11 som v TO mam vybavovacky na urade...ale neboj..ja sa este domakam natrenujem a nezabudnem....donesiem si aj sekundanta..okej?
@malcharek proste mi tak pride cele tvoje posobenie , kludne poviem bratrancovi on tiež somnou chvilu chodil može dat tiež sparing , sak normalne dojdite do MT sadneme si na kavu ,dame sparing potom veceru a mozte ist domou ... . z Ba do MT to otocis za 20e
A ak sa smiem spýtať kde trenujes alebo kdo ta trenuje?
@v3nty bratranca berem..okej...ja este nvem ci vibavm kamosa...nikto nebol boxer....on bol kulturista a furt cvici....foter bol policajt aj dedo...byvam teraz u deda a stryka v BA...box ma chytil lebo je to kontakt a nie taky brutalny..
@malcharek nie nejdem , resp nesiel som bol cez prazdniny ....
Osobne si myslím že ešte na fight nemám (resp stými s ktorými som mal zapasiť som bol tak o 2-3mesiace treningu pozadu, a boli este dalsie dovody ,frajerka rodičia atd .. )
@malcharek ja sa venujem zatial iba MMA takže uvidime Bol som kuknut v BB na turnaji a dost sami to pacilo takže mozno budem startovat na najblizsej amaterskej aj ja
v kick boxe nwm ci su nejake ligy v thai je ich dost ...
V bb sa teraz sutazilo o profi kartu jeden chalan odnas to vyhral do 78kg
jeden prehral a dalsi dostal KO od fína Zlomená nos
Niektore zápasy dost an vysokej urovni , niektori borci skakali aj 2metre vysoko s kolenom
Mam dilemu bud sa venovat len graplingu alebo thai boxu ...
Zatial mi ide grapling dobre trener ma uz pozýval na seminár Akorat že na treningu nemam svoju vahovku 90+ Tak snimi trosku zametám , ked idem silovo Snazim sa viacmenej technicky ..
Na nelegálne zápasy musíš byť velmi dobrý, inak si skončil, a neodporúčam nelegalne zapasy, jedneho tam zmlatis, a na druhy den si ta pockaju 10 jeho kamarati
@malcharek ak sa možem pridat... čo treba skusit legalne zapasi ??? stačí ked si pol roka od trenuješ... potom možeš chodit na turnaje ... mam odzapasované...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
A ak by si si to nerozmyslel, tak určite by v takom nejakom klube vedeli o takýchto zápasoch viacej ako ľudia tu.
@ybyno ano...ale nemozem prist za veducim boxz ze ´´dobry,neviete kde sa organizuju nelegalne zapasy v boxe kickboxe a MMA??´´ asi ne!!!
Ale s tým trénerom by to bolo drsné.
@mm47 no ak mna prirovnavas k filmom a van damma k boxu tak potom mas urcite skvely prehlad!!
@plutvonozceakrivozubky ide o nelegalne zapasy nie o oficialne!!!to na googli nenajdes!!!skusal som...chod hrat mudreho cloveka inde!
Ozaj a este taky detail ze pre boj sa trenuje uplne inym sposobom ako pre hmotu (bodybuilderi)
@wewo ty ....nechcem nadavat...ale ako si dovolujes narazat na moje telo tym ze trenujem preto aby som vyzeral nebezpecne????mne je jedno kolko mas rokov aky boj robis kolo merias ci vazis...ale kludne ak my neveris ze by som to dokazal v ringu ako boxer MMA alebo kickboxer tak ma odskusaj sam...
Box je nuda nikoho to nezaujimá teraz ide do popredia MMA ....
Na sr je strasne málo nelegálnych zápasov na MMA ale tma by si hrozne ale hrozne dostal napicu ....
Odborucil by som ti najst si nejaky thayboxing klub
Sú tam dost dobré sutaže europska liga atd ... amaterska slovenská
Vyzerá to ale velmi jednoducho no nieje to ...
Rád by som stebou siel doringu MMa ci thaybox .... nemal by si sancu
zo 3 kombinacie a si dole pusch kick , low kick direct a potom bud hák koleno alebo hight
Ten co vzivote nebol na thajskom toto proste nevykrije (moja oblubena kombinacia)
V mma by som t abud vybuchal v stoji a ak by si bol dobrý v stoji siel by som stebou nazem ak nemaš nacvicené BJJ (to znamená techniky a kondicku) tak do 2minut si moj
btw: co viem tak nelegálne zápasy sa chodí buchat do prahy a viedne Problem sa tam nieje dostať , no len musíš poznat spravnych ludí ...
Ale celkovo je to pre pracujuceho cloveka na picu , priemerna porazka sznamená že si mesiac v piči odvsetkeho praca treningy tad..
3mesiace citis este nasledky ...
A to si nechcem predstavit ked tam dojde nejaky curak a sním vytrú podlahu
Box je nuda .... moj nazor ... je to kontaktý sport tak tam musí byt zlomenina ty kokot asi ne
Kludne 13 je stretko v BB donesiem si veci a mozme si zasparovať v garažach Radšej si dones chranič na zuby
Vieš aspon nejake zakladne bloky ? výpady ? kombinacie?
Klub kde chodim trenovať , pripravuje thajských boxeristou aj na boxerske zápasy takzie viem ocom to je ...
Proste box je premna nuda ... nohy lakte klinč to proste musí byť
V ba mas tolko pokokot klubov huron gym - trener peter rybár majster europy a thajska v thajskom boxe ...
Proste boxovat to neni ze si date 2kamarati rukavice a jebete si dohlavy ....
Alebo ze si das bandaze a jebes do vreca ...
Proste v boxe exstuje tolko fíglov ako sa ti dostat narebrá ako si ta pekne spracujem
Vies aspon do ktorej strany si točit supera ked je pravák ? Resp lava ruka je front ? (direct)
hovoris obdoby no mal by si vediet ze thaybox je starší než vsetky tieto vymenované umenia
V tvojom pripade idem do nejakeho klubu na par treningou a ak budeš suci doringu tak ti to treneri povedia
Ja som tieš natrening dosiel ako velky frajer , trener povedla ze vydno že som už doma co to odbuchal ....
S chalanmi co boli novacikovia som si ich daval potom ma dal sparovat zo zapasnikom mal som velke sebavedomie a tak som dostal napicu ze až
lava ma bolela este 4dni , proste dobrý zapasnik ta donúti odkorit sa ....
napoviem najhorsie je natom box a najlepsie MMA mma nezaznamenalo este ziadne umrtie ....
Takže obhajovat sa tým že chceš mat deti a zit neni moc na psravnom mieste
Kiezto prave boxery maju najtvrdsiu ranu lebo si mozu dovolit lepsí postoj (naširoko) ale to ty určite vieš .....
Vieščo dospel som ku záveru že tu na birdzi nemá cenu presviečat niekoho ktorý nieje ale zdaleka zasvetený danej problematike ....
Ak ceš namna zaposobit dones si 13.11. do BB ESP rukavice a chranic na zuby 12OZ a potom sa možme bavit ......
ukažeme birdzákom nelegalne zápasy
Protirečíš si ako politik dopiče ....
1.umrtia a dane zranenie su v tazkej vahe a nie va amaterskom boxe (rozhodca prerusi box po kazdom platnom udere)myslis ze som tazka vaha??myslis ze som pripraveny na profi box??ja chcem amatersky ale v ringu!
2.problematike som zasveteny ciastocne...dolezite je ako bojujes ne co vies z historie a co je co...
3.nemozes sa so mnou merat lebo mas inu vahu a iny typ boja..nie som MMA ale box.
Tak ted aked už maš odbuchane povieš mi do ktorej strany si budeš točit supera ked je pravák (lava ruka je front ,direct)
Aby sme sa rozumeli do prava alebo dolava z tvojej strany
Náš klub naprikla dorganizuje priatelks ezapasy aj medzi kolegami bud TB alebo B klasický
MMatu v MT niee tak rozvynuté MT nieje ani oficialny MMA klub vsetko je to pod zastitom progresive gym a ludia co chodia tu na MMa chodia na zapasy v BJJ resp v graplingu
Chlapec radšej neodpovedal a vyjebal sa nanas
Obo vsetko to je pekné čo by si my spravil aj vyfajčiť ma možeš a verým že bi ci mi zubkom crajchol predkožku
Btw a inač v teniskách sa dost napiču kope
Takže ten zapasik orok platí klasický box alebo ked maš take hrdinské reči dame si thay box ... samozrejme s chranicmy (niesom až taky skilla bezchranicov)
A este je tam vela dalsich veci ...
Ked bude davat super direct ,da sa mu lahko potlacit ruka do stran (hore dole , doprava dolava) a potom si už len vybereš kde mu umiesniš pravačku
Toto je dobre vyhodná taktika na takých mensích superov kracsie ruky nižší
Na thajskom oblubujem toto tiež akorat že to dotiahnem este o kop na brucho alebo vnutorné stehno resp nadkolenie (lowkick)
Nie thajsky si bez holenných chranicou netrufam priznam si to som lama ....
Proste usudzujem z tvojho spravanie že si klasický pivničný bitkár
ale ak ta to ukludní aj ja som taký bol
Dame si lahší priatelský sparing bez hrdinských rečí @pershing363 ide z Ba autom ak si dohodnes odvoz vezme ta Mozme si dat len take otukavacie kolo a podla toho sa zisti kdo je lepsí čo ty nato ? Ak by to nestacilo možme si dat potom ring
aj velký typco boxerista sa može priučit
A ak sa smiem spýtať kde trenujes alebo kdo ta trenuje?
Ako som povedal , v tej dobe kedy bolo to tocené video som nevedel nič ziadne techniky nič ...
proste to boli zaciatky kupil som si vrece a vybuchaval som si paste
BB toho 13 ?
Ja uz netrenujem od zaciatku prazdnin , teraz som zacal cisto MMA
necem sa chvalit ale po mesiaci ma lanárily na skusobný fight
Osobne si myslím že ešte na fight nemám (resp stými s ktorými som mal zapasiť som bol tak o 2-3mesiace treningu pozadu, a boli este dalsie dovody ,frajerka rodičia atd .. )
V thajskom su dobre krizne kombinacie potlacim so ho pravackou do lava a lavou nohou bu dam low kick alebo body kick ...
ale ...som ho vyzval iba preto lebo podlamna nevie o boxovaní nič , mi neodpovedal na tu primitívnu otázku .....
mne sa paci najviac tá vec ked das push kick jeho jebne dozadu a jedna noha mu ostane vpredu a tu nohu tak pekne lowkickom zostrelíš
no čo niesu tie techniky jednudecho čo ?
K1 neni bojove umenie ale liga
v kick boxe nwm ci su nejake ligy v thai je ich dost ...
V bb sa teraz sutazilo o profi kartu jeden chalan odnas to vyhral do 78kg
jeden prehral a dalsi dostal KO od fína Zlomená nos
Niektore zápasy dost an vysokej urovni , niektori borci skakali aj 2metre vysoko s kolenom
Mam dilemu bud sa venovat len graplingu alebo thai boxu ...
Zatial mi ide grapling dobre trener ma uz pozýval na seminár Akorat že na treningu nemam svoju vahovku 90+ Tak snimi trosku zametám , ked idem silovo Snazim sa viacmenej technicky ..