Ahojte všetci....potrebujem pomoooc....mám v 3litrovom akváriu samčeka bojovnice pestrej...mám ho asi 2-3 mesiace....vodu mením raz do týždňa...posledné dni sa samček stále ľaká.....stačí že niekto bližšie príde v akvarku alebo mu idem dať jesť a začne p
daj mu do akvárka viac skrýš kam sa môže schovať a takú tú vodnú rastlinu čo pláva na vode (bojovnice obývajú väčšinou hornú časť akvária) a daj akvárium niekde na vyvýšené miesto nech sa neľaká.
No 3 litre je dosť málo, ak sa dá daj tam rastlinky, nech sa má kde schovať. Skontroluj či nechytil nejakú pliagu, hlavne na plutvách a chvoste. Ak je to okrúhle akvárko, tak vymeniť. Inak by si mu mohla skúsiť dať za akvárko zrkadlo, nech si trošku zvykne na spoločnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V rybách sa nevyznám, ale čo som sa pýtala kade tade ľudí, ktorí sa o to zaujímajú hovoria, že bojovnice sú skrátka divné
Nezažil nejaký šok alebo niečo? (Neviem síce, či ryba môže zažiť šok, ale všetko je možné).
Skús ho dať na iné miesto, premiestniť akvárko a skús sa spýtať niekde v lepšom chovprodukte, možno Ti poradia.
Hajzel.
Skúšala som kadečo a nič.