Ja budem musiet ist na jednu a dost sa bojim lebo je to novy typ na slovensku A este neni iste ci ma tam na tu novu operaciu zoberu, mozno budem musiet ist na stary sposob a to by bolo zle
bola som 2 krat..ale vobec si to nepamatam mala som 2 a 2 roky..a operovali mi oci...ale neviem mozno pojdem aj tretikrat to uz budem vediet povedat viac
zatial nie je nič isté, pár rokov mám už skoliózu a pokial sa mi to nezlepší (čo velmi pochybujem) tak sa to jedine ešte viac zhorší alebo budem musieť ísť na operáciu...a po nej by som sa vraj nemohla polroka poriadne hýbať
mne vyberali slepé črevo a potom to bolelo strašne, lebo v našej nemocnici je otrasná starostlivost a po operácii ma dali na úplne poslednú izbu a od bolesti mi nič nedali... hlavne že si pán doktor za operáciu vzal peniaze!
operovali mi apendix a nic hrozne to nebolo aspon myslim jedine co mi asi vadilo bolo, ze ma to chytilo akurat v tabore fnuk akurat, ked sme mali mat nocnu hru
vyberali mi znamienko - lokálne umŕtvenie, ale napriek tomu mi to bolo strašne nepríjemné a normálne sa mi chcelo zvracať ešte na tom stole...
a vrchol toho všetkého bol, že keďže na ambulancii mi to umŕtvili, tak som nič necítila, takže som si nedala predpísať žiadne lieky a večer to začalo príšerne bolieť, tak som sa celú noc dopovala Nurofenom.
Fuj, nerada na to spomínam, bohužiaľ vždy keď sa prezliekam, jazva na rebrách mi to pripomenie
Hej bola som, mala som niečo na srdci, že som mala zvýšený prietok krvy...Tak mi tam dávali šelest. Bola som menšia a v nemocnici sa mi brutálne páčilo, na Kramároch na kardiológií super ľudí som tam spoznala keď som bola v narkóze kopla som sestričku do nosa počas operácie som sa začlaa trhať a nevedeli čo mi je až kým tatko nedošiel na to že som hovorila, že mi treba cikať( detské hatlaciny) to bolo asik v 1-2 triede? neviem,....a ináč to bolo fajn, mne sa to páčilo..operovali ma cez žilu na slabine pravého stehna, tam mi vpichli ihlou taký....amrééééľ ktorýýý mi otvorili v srdci a bolo dobre a ešte doktorka vynadala rodičom, že čo so mnou nedošli skôr, že som kľudne mohla byť mŕtva ale na mne vôbec nebolo vidno, že by mi vôbec dačo bolo..
Keď Vám budu rezať " oko " , potom sa ozvite. Teda ale hnusný pocit to je. Najprv kilo dezinfekčnej mastičky, potom len človek vidí ako sa mu k oku približuje ihla, a stále bližšie a bližšie až dosiahne takej malej vzdialenosti, že ju nie je možne zaostriť a vyvrcholí to neznesiteľnou bolesťou. A potom už len pozorovať ďalšie blížiace sa predmety ako skalpel, nožničky atď... A po zákroku už len týždeň behať ako pirát.
mne nejak nosne mandle vyriezali,som bol maly uz si nepamatam ale viem ze ked ich vybral tak ich polozil na taku tacku predomnou,no ked som to videl.hnus.vraj ze mi davali nejake lieky aby som tu bolest tak zle neznasal,vraj som tam ako male decko pobehoval jak zhuleny,na vsetkom som sa smial.a zrovna to si nepamatam
a este minuly rok tusim v juli krvna zrazenina alebo co to bolo na lavej strane dolnej celusti.hrali sme rugby a ja som tu loptu fakt moc chcel tak mi to umrtvili,rozrezali skalpelom(fuj,stale si to pamatam jak mi to tam zariezal a mna to vobec nebolelo len ma stale strasne striasalo a prichodilo mi zle z toho nechutneho pocitu ze ako to musi vyzerat ked niekto skalpelom kraja ksicht a este k tomu aj moj vlastny) a dodnes si to poriadne necitim.fakt niecim silnym mi to museli umrtvit
Mne davali, vyberali a zase davali 38cm klin do lavej pistali no bolelo to hlavne preto ze som mal zlamanu nohu. Inak v trnave je naaaaaaaaaadherna anesteziologicka
prešívali mi uzdičku....bolo to iba umŕtvené,ale aj tak som to cítila...a kukala som na šecky tie nože a tak....nemusela som našťastie ostať v nemocnici,ale viem že po 30-tich metroch som sa totálne zložila, tak trochu mi chýbala krv
mne tahali zub no teda rezali a vdaka nasim sikovnym doktorom som mal 12 stehov 2 tyzdne bez smiechu a bolehlav jaky som ete nikdy nezazil ale bat sa nemusite
...dost na prd staw skolioza typu ,ze sa mi chrbtica kriwila a otacala zarowen,takze z toho mohli byt dost komplikacie..ci uzz hrudny kos mi mohol pritlacit na niekt. organy,alebo mi to mohlo tak blbo pritlacit na nerwy a pohyb wpc,sice toto iste hrozilo aj operaciou ale tak teraz mam titanowy rebrik nabity na chrbtici a mosem byt spokojna aj ked 6-hodinowka to bola a najtazsie obdobie mojho ziwota ale co sa tyka operacii tak ak mosem poradit jednoznacne ak sa da tak cim skor ist na nu a to z wela dowodow
Uh oh,niektorí z vás by mohli ísť robiť textára pre nejakú grindovú kapelu
Na stole som bol dva razy,pod nožom len raz Na stole pre črevnú biopsiu (je to fakt hnus,ešteže to normálne má trvať 10 min,lenže ja som mal 30 minút v žalúdku čosi veľkosti hrachu!!!Keď to bolo dnu,tak bolo dobre,ale cesta dnu a von,to bolo potešenie
@hawran Myslis nieco ako gastroskopiu? To som bola este koncom minuleho roka (aj si to lepsie pamatam ako tu operaciu, ktora bola uz pomerne davno). V kazdom pripade bolo to dost neprijemne, da sa to prezit, ale neprijemne je to poriadne...
@hawran hej hej to je presne ono A na zaciatku mi davali taky papier s informaciami ze ako spravne dychat atd. a tam bolo napisane, ze je k tomu aj lokalne umrtvenie, pricom ja som prosikala aj o celkovu anesteziu a ten doktor nielen ze mi nedal anesteziu, ale ani len tu lokalnu. Akoze ale prezila som, co je u mna vykon, kedze ja hrozne neznasam ten pocit, ked ma napina na zvracanie...a to ako mi tam ta trubica prechadzala si viem este aj teraz dost zivo predstavit... A to este v ten den som mala v skole cvicenie z fyziologie traviacej sustavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a vrchol toho všetkého bol, že keďže na ambulancii mi to umŕtvili, tak som nič necítila, takže som si nedala predpísať žiadne lieky a večer to začalo príšerne bolieť, tak som sa celú noc dopovala Nurofenom.
Fuj, nerada na to spomínam, bohužiaľ vždy keď sa prezliekam, jazva na rebrách mi to pripomenie
mne nejak nosne mandle vyriezali,som bol maly uz si nepamatam ale viem ze ked ich vybral tak ich polozil na taku tacku predomnou,no ked som to videl.hnus.vraj ze mi davali nejake lieky aby som tu bolest tak zle neznasal,vraj som tam ako male decko pobehoval jak zhuleny,na vsetkom som sa smial.a zrovna to si nepamatam
a este minuly rok tusim v juli krvna zrazenina alebo co to bolo na lavej strane dolnej celusti.hrali sme rugby a ja som tu loptu fakt moc chcel tak mi to umrtvili,rozrezali skalpelom(fuj,stale si to pamatam jak mi to tam zariezal a mna to vobec nebolelo len ma stale strasne striasalo a prichodilo mi zle z toho nechutneho pocitu ze ako to musi vyzerat ked niekto skalpelom kraja ksicht a este k tomu aj moj vlastny) a dodnes si to poriadne necitim.fakt niecim silnym mi to museli umrtvit
Konkrétnejšie to nebudem rozoberať - nič som necítil kvôli umŕtveniu ale na pohľad to bolo vcelku hnusné - toľko krvi
Ted odkladam jednu vecicku uz rok, a serie ma to
Na stole som bol dva razy,pod nožom len raz Na stole pre črevnú biopsiu (je to fakt hnus,ešteže to normálne má trvať 10 min,lenže ja som mal 30 minút v žalúdku čosi veľkosti hrachu!!!Keď to bolo dnu,tak bolo dobre,ale cesta dnu a von,to bolo potešenie
A teraz zrazu že cysta v bruchu