tak normálne ešte fakt nie. Ale raz ked sme sa prudce lubili s typkom z dovolenky.. asi styri mesiace sme sa nevideli a este furt sme akoze boli spolu, az ma to raz prestalo bavit no.
si nepochopila proste ked tu nejaka baba napise ze chodi s chalanom 3 mesiace a ona mu nedovoli ani aby ju chytil za prsia tak na co budem to hladat inde nie
@inequity napisal som niekde ze som niekedy podviedol ? ten prvy prispevok som napisal mierne ironicky len ked uz je niekto chytrak tak mna to proste bavi sa hadat
@jurino555 v ankete si hlasoval že si už bol neverný, tak na čo sa teraz hráš. Keď ti baba po 3 mesiacoch nedá tak si ju máš vážiť lebo nie je kurva a nie ju hneď podviesť.
@jurino555 nie som buzerant a trtkám v priemere asi každý druhý deň ale nepotrebujem striedať baby.. inak, každým komentom nie si len pre mňa ale aj pre ostatných ešte väčší kokot tak len pokračuj
ty co si myslis ze sa rozplacem okrem jedenj baby od tialto nikto ani nevie kto som poriadne takze budem ty buzicek d: proste mna to bavi lebo ja zijem viac realny zivot ako virtualny takze tu mi to zily netrha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale @hajzelbaba o tom nevie.. len to tusi, preto tak ziarli...
inak, aj tá baba sa smiala keď sa to dozvedela?
@jurino555 ľudí ako ty by som vešala za gule
a inak nie, nepodviedla a nikdy to nechcem urobiť
@inequity napisal som niekde ze som niekedy podviedol ? ten prvy prispevok som napisal mierne ironicky len ked uz je niekto chytrak tak mna to proste bavi sa hadat
takze chlapec, ty si grandiozny kokot
@etelnair ďakujem za upozornenie
raz sa nejaká tvoja obeť (priateľka) bude baviť až spraví toto