Nechcela by som aby bol sfilmovany . Pre inych by bol nudny a nezmyselny mozno ale pre mna zmysel ma a vela z neho tvoria take pre mna vyznamne tajomstva.
bola by to surrealistická dráma s komediálnymi prvkami. veľa čierneho humoru.
a mňa by hral Christian Bale
a inak som úprimne presvedčená o tom, že by to bolo hodné sfilmovania pár rokov dozadu som aj nadšene vykrikovala, že by mal podľa môjho života niekto už konečne napísať román
myslím, že by to bolo asi aj zaujímavé, ale ešte som len na začiatku cesty také filmy majú význam keď je človek starý, prípadne už po smrti. bol by to životopisný príbeh zvláštneho človeka, ktorému sa diali zvláštne až čudné veci, objavovali sa rôzne nepredvídateľné a miestami až komické súvislosti..
hrali by ma rôzni herci, podľa veku a jednotlivých udalostí.
dnes sa robia filmy o všetkom a pomaly už o každom človeku, ktorý bol čo len niečím zaujímavý. myslím, že som si prežila dosť kontroverzie na to, aby to upútalo
Oh, ano.. Vždy som chcela napísať knihu o svojom živote, ale ako príbeh, nie autobiografiu.. Film by bol určite nejaká dobrodružná dráma a hrať by ma mohla asi Kristen Stewart, tej by sa hodila postava môjho života
Áno už som nad tým rozmýšľala. Bolo by to také niečo životopisné možno ale celý film by bol z pohľadu mňa.. Prípadne by tam možno boli aj dlhšie pasáže kde nič nehovorím iba pozorujem.. možno dáky vnútorný hlas len alebo také niečo. Alebo by bol celý len taký. A hrala by ma asi nejaká neznáma herečka nejaká taká obyčajná amatérska ale čo to vie! ... alebo by ma nemusel hrať nikto ak by to bolo z môjho pohľadu
môj by bola telenovela s motivačnými prvkami
proste nejaká kombinácia psycho ponurého depresívneho filmu + vzťahové etudy na štýl Love, rosie + motivačný film + muzikálové vložky gratis
a hrať by ma mohla Kate Winslet
žáner: depresívna nihilistická tragikomédia zhruba s atmosférou Synekdoche: New York, ale tá atmosféra by vychádzala z actual real izolácie od ľudí, miesto toho že len alienation.
alebo príjemný normálny vzťahový filmík, v ktorom by som mal len rolu nezúčastneného pozorovateľa a rozprávača.
Ja by som mala takú smutnú a bol by to muzikál. Keďže deti ma ako malú nemali radi a "šikanovali"(neviem čo mám považovať za šikanu) a ja som tancovala po dvore a spievala o tom ako nemám priateľov. (to som vážne robila) a skončilo by to momentom kde som zvažovala či sa zabijem a stála pri okne. Nechám otvorený koniec a ľudia môžu rozmýšľať nad koncom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Názov by bol fantastická obsedantná
a mňa by hral Christian Bale
a inak som úprimne presvedčená o tom, že by to bolo hodné sfilmovania pár rokov dozadu som aj nadšene vykrikovala, že by mal podľa môjho života niekto už konečne napísať román
hrali by ma rôzni herci, podľa veku a jednotlivých udalostí.
dnes sa robia filmy o všetkom a pomaly už o každom človeku, ktorý bol čo len niečím zaujímavý. myslím, že som si prežila dosť kontroverzie na to, aby to upútalo
proste nejaká kombinácia psycho ponurého depresívneho filmu + vzťahové etudy na štýl Love, rosie + motivačný film + muzikálové vložky gratis
a hrať by ma mohla Kate Winslet
alebo príjemný normálny vzťahový filmík, v ktorom by som mal len rolu nezúčastneného pozorovateľa a rozprávača.