Hmm, neviem si vybrať nemyslím si, že by som bol nejako extra šikanovaný, ale keď som bol mladší, asi tam trochu psychická šikana bola, no nie veľa. Teraz zase šikanujem trochu ja.
Práve ešte som sa ja zastával šikanovaných a mám výhodu lebo mňa sa furt každý bojí a má akýsi rešpekt predo mnou už od ZŠ a aj teraz na VŠ a sám neviem prečo ? Ale aspoň ma ľudia v živote neotravujú s kokotinami.
No priznam sa ze ano, na zakladke som bol. Ale zaujimave je, ze ti co sikanovali, su teraz sikanovani zamestnavatelom, alebo popripade ziadnu robotu nemaju. A ja studujem na vs.
šikanovaná som nebola, ale sekanovana áno...v štvrtej triede ma chvíľu dvaja chlapci bili po hlave, no tak slabo rukou, ale aj tak som mala asi z toho zlé sny až nočné mory...
niekto mi tvrdil, že to mohol byť aj prejav náklonnosti
Vzdy som obranoval sikanovanich. Nikdy som nikoho nesikanoval. Bolo uz vtedy pre mna ubohe aj ked som mal malo rokov. Ale chapal som tu sikanovanu osobu ako sa citi
mna sa len male deti do veku 12 rokopreventivne boja a ani do teraz neviem preco a dost casto sa stane ze aj kamosi a znami sa ma boja heh co uz so mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
niekto mi tvrdil, že to mohol byť aj prejav náklonnosti