Pozri, to máš tak, jednoducho čakal a čakal a čakal, len on nebude čakať večne. Mala si svoju šancu, nevyužila si ju, tak prečo teraz nariekaš? Proste nemá záujem, donútiť ho nemôžeš. Akurát sa môžeš tak pokúsiť, ale tak skutočne pochybujem.
a co si robila ty kym on bol zamilovany ??? skus si to otocit ....
predomnou je pekna myslienka teda polka lebo ja na zivotnu lasku verim ... je jedno preco proste nanu zatial verim @26 keby si mu dala nieco nejako najavo kym bol zamilovany teeraz by si neplakala...
nechapem co na tom nevies pochopit..jasne to mas napisane ..ale tak to sa stava..ked si ho nechcela tak co ma na teba do konca zivota cakat??este stasie ze na svete je kopu chlapov.tak naco riesit toho jedneho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nemá .. určite
ja som zas nepochopila tvoj komentar
Už o teba nemá záujem
hlavne, že ty si dokonaly a chapes vsetko moták
aka drsna dievcina ... ta chalan nechal?
aaa ako by som ho mohla zvacsit?
A keď už si zvedavá.. Nie, nenechal, už rok
a ty mi nepripadas ako 6ročný
len mi nehovor, že už rok ziadneho nemas ale nie ved ja som pochopila taku inteligentnu dievcinu musi chciet vela chalanov a hlavne taku peknu !! lol
sa necudujem, ze ta nechce
predomnou je pekna myslienka teda polka lebo ja na zivotnu lasku verim ... je jedno preco proste nanu zatial verim @26 keby si mu dala nieco nejako najavo kym bol zamilovany teeraz by si neplakala...
preco by som mala mat komplex? vies aky vobec ma to slovo vyznam? somar