spoznal som super babu, dobre sme si rozumeli az presla debata na vztahy a ona mi povedala ze mala sex v 14, hned som jej povedal zbohom ved mala sex ked je este pod zakonom takze musi byt kurva ako kazda co to robi v takom veku, Boh vie kolko ich uz v se
Asi odpadnem , a to je nejaka vada , bavilo sa ti snou dobre ? tak co riesis , kriste pane kazdy robi chyby. 1@ podla mna to nemas v hlave v poriadku , ak mas 21 zozeriem kefu a ak naozaj mas tak uprimnu sustrast a doporucujem nejaku literaturu na duchovny rast ...
ked bola taka super nechapem preco ti vadil taky detail...akoze automaticky baba je hned kurva ked ma sex v 14tich??? a ty si odkial padol??? z hnilej jablone ci co???! asi to bol pekny tvrdy pad... zboznujem take zaskatulkovane nazory na ludi a najme ked si ani nenehaju vysvetlit viac ako pocuju nieco co sa im nepaci...zdochnite!
@10 súhlas.. je to smutné že si ju takto odrovnal.. vôbec nemusí byť za to kurva..ani absolutne..dalej si nepísal ako sa chová, ale rozumel si si s ňou.. tak neviem čo to riešiš..ved to je každého osobná vec.... sila
cislo 18: vychod zijeee ja som vychodnar jak repa a nejebe mi z toho
a k teme podla mna je to kazdeho vec kedy zacina zo sexom ale zase do 15 pockat mohla aspon na jebaci preukaz ja mam 18 a este som nesexoval thaa nehanbim sa za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
v profile mas uvedene ze si 21 rocne dievca
A prosim ta este nam nevzdelanym zapadniarom vysvetli ako sa z chalana moze stat lesba
Btw ja tiez poznam holku co mala sex v 14 a co?
takze sa to neda skatulkovat
a k teme podla mna je to kazdeho vec kedy zacina zo sexom ale zase do 15 pockat mohla aspon na jebaci preukaz ja mam 18 a este som nesexoval thaa nehanbim sa za to