Pred piatimi dňami som sa prekonala ísť behať. Bola som 1. deň všetko v pohode, 2. deň v pohode a na 3. deň som si predlžila trať v poriadku som ju prebehla prišla som domov a neskutočne ma začal bolieť sval, alebo kosť tak strašne to bolelo že som sa na
si si mozno nieco natiahla/natrhla
a to ci ta boli sval alebo kost by si rozlisit mohla vediet
a nepredpokladam ze sa ti z behania nejak pokazila kost o__O
@lola18 mne pomohol Reparil-Gel N, ale neviem či ho majú aj na SVK
skús normálne ísť do lekárne že chceš masť na uvoľnenie svalstva a pod., lekárnik by ti už mal pomôcť
mňa to tiež takto bolievalo, ale teda boleli ma kosti, nie svaly (síce na zač. aj tie, ale svalovka rýchlo opadne) trochu som si dala pauzu, po týždni som začala pomaly behať zase, zase trochu bolelo, nakoniec som to nejako rozbehala a po mesiaci už pohodka, možno si len musia nohy "zvyknúť", že s nimi niečo po dlhom čase robíš
@kafem@trueman3@etelnair tak nakoniec som išla ku doktorke a rtg zistila mi že mám námahovú zlomeninu sranda že ? a ak sa mi do do konca prázdnin nedá dokopy idem na operáciu ale dik za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a to ci ta boli sval alebo kost by si rozlisit mohla vediet
a nepredpokladam ze sa ti z behania nejak pokazila kost o__O
skús normálne ísť do lekárne že chceš masť na uvoľnenie svalstva a pod., lekárnik by ti už mal pomôcť