zober sačok, roztrhni ho po dlzke, daj do neho nejaku handru/ vreckovku, nalej na ňu olej (najlepšie nejaku masť husaciu, slepačiu....), daj to do mikrovlnky, zohrej tak aby to bolo take teple ake to len znesieš na dotyk, prlož si to na hrdlo, obviaž nejakou šatkou. To iste si možeš dať aj na hrudnik.
JOX! dnes som si ho dala... to ma asi tak strasne bolelo alebo ako , ale tá boelst potom! normalne potoky slz az som si asdnut musela ale nechapem prečo ma to tak bolelo sak jox je moj pravidelny liek xD
lyžicu soli rozpusti v pohári teplej vody...a potom kloktaj :d až do krku, aby ti bolo na vracanie...celý pohár...nepríjemné, ale pomôže aspoň mne vždy
Za piatkového podvečera podrež užovku. Nechaj stiecť z krvi. Tú zachytávaj do medenej nádoby so strieborným ornamentom v tvare piktogramu vagíny. Keď celá stečie, vchrstni dnu štyri jazvečie chlpy, modrú skalicu a päť kamzíčích bobkov. Krátko povar na ohni z dreva spadnutého topola, na ktorom sa niekto obesil. Pridaj kilo práškového cukru a hoblinky čokolády.
Keď to bue všetko hotové, daj si poldeci marhulovice, alebo iného kvalitného destilátu podla uváženia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
sama som sa čudovala, že to tak zabralo..
ale keď ma bolí hrdlo, úplne silno vážne si dám poldeci-dve. zväčša to prejde.
alebo si dat pred spanim nieco mega studene (pivo napriklad). bud to pomoze, alebo sa to este zhorsi je to tak 50/50...
Keď to bue všetko hotové, daj si poldeci marhulovice, alebo iného kvalitného destilátu podla uváženia.