Ahojte prosím Vás pomôžte mi . Bolia ma neskutočne kolená , niekedy počujem nejaké divné zvuky z koliem počujem ako praskajú kosti . Keď chodím po po schodoch alebo bežím tak so strašnou bolesťou v kostiach . Dnes som začala cítiť bolesť aj keď som sedela
Mne sice kolena nepukali, ale mala som toto iste.
Chod normalne k doktorovi. Mne dali nejake prasky ale nejedla som to. Potom ma poslali na vodoliecbu, co malo ucinok nula. Pomohla mi elektroliecba, to bolo super.
to moze byt aj tym, ze rasties, neviem kolko mas rokov, mozno ich mas prechladene, je vela pricin... mozno ze nosis dzurave rifle teraz v zime ako je v mode ale chod s tym urcite k doktorke, ako pise @2 ta ti najlepsie poradi, tu ti nik nezisti, co ti je... a kup si kolagen, prubeven alebo nejaky lepsi vyzivovy doplnok na klby.
Aj mna bolievaju no ale ja ich mam otlcene poriadne tak maju na to dovod a aj ako decko som mal chodit niekam s kolenami lebo mi tam nejake mazivo vysycha no ale sral som a to
Ako prvé ti poradím urýchlene návštíviť lekára, ale ak s tým máš nejaký problém, že sa bojíš alebo momentálne nemôžeš, tak si môžeš skúsiť objednať kolagen. » www.pilulka.sk/kolagen-forte-1...
to ti možno pomôže, ale fakt ti lepšie poradí lekár ako takto cez internet.
Ale keby si sa rozhodla kupovať cez internet tak môžeš využiť aj zľavu » www.zlavovy-kod.sk/pilulka-sk/...
@falinko Ak počuješ praskanie v kolenách určite by si al navštiviť doktora. nemusí to značiť nič dobré a zdravotné problémy netreba podcenovať. Ak nie toto ti určite pomôže je to na klby aspon na začiatok ký nenavštíviš doktora. » ix.sk/0jHbf... alebo » ix.sk/wYqgi...
@falinko Nie je to nic vazny zaziva to kazdy clovek hlavne taky co maju malo pohybu alebo sedavu pracu sedavy zivotny styl ..moj recommend by bol zacni chodit do posilky a drepovat ..alebo doma streching, drepi s vlastnou vahou napr. Mne praskalo v kolenach ked som zacinal chodit do posilky a po mesiaci drepovania to prestalo ...drepy su zdrave a jeden z najdolezitejsih esencialnych cvikov vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Chod normalne k doktorovi. Mne dali nejake prasky ale nejedla som to. Potom ma poslali na vodoliecbu, co malo ucinok nula. Pomohla mi elektroliecba, to bolo super.
to ti možno pomôže, ale fakt ti lepšie poradí lekár ako takto cez internet.
Ale keby si sa rozhodla kupovať cez internet tak môžeš využiť aj zľavu » www.zlavovy-kod.sk/pilulka-sk/...