Ahojte, prežila som nedávno taky rozchod, že najprv bolo všetko v pohode krásne asi najväčšia láska akú som zažila, a potom z nicoho nic z jeho strany bum zmena. Začali nadávky kritizovanie môjho výzoru no najmä správania pokračovanie 1 koment
A tiez testovanie mojej tolerancie, nakoľko vypisoval iným ženám co by mi nevadilo keby mal zopár kamarátok ale ich bolo fakt veľa, tak to určite nebolo len nevinne plus ešte aj chodil na disky bezo mňa... Prestal sa o mňa zaujímať a o naše aktivity... Začal chodiť za mnou len keď potreboval sex, a potom sa robil ze musí hneď odísť, no a keď som sa pýtala ze co mu je preco sa tak chová tak len ma vysmial... Potom sa so mnou rozišiel cez sms jakeby medzi rečou prerušil so mnou kontakt a sociálnych sieťach a tým vôbec všetok kontakt... Stalo sa to aj vám, že sa vaša polovička z nicoho nic zmenila? Doteraz neviem ani dôvod ci v tom bola iná alebo jednoducho len chcel odo. Mňa pokoj... Lebo tieto jeho výhovorky ze nemal čas a podobne som neuveril... Ale pot všetkom čo som pre neho urobila nejdem teraz rozpisovať co všetko ako som ho ľúbila, a on ma ešte vysmeje v štýle ze uz by sa so mnou nedal viac dokopy ze uz ma nechce a potom si ma nato blokne a vymaže zo života? Po tom všetkom čo sme sa poznali a písali si asi 2 roky? Vôbec tomu nerozumiem ako človek môže toto druhého odkopnut ako handru bez mihnutia oka strasne sa citim... Ďakujem všetkým čo to dočítali až sem
Ešte som chcela doplniť ze ja som sa vždy snazila aby to klapalo aby nikdy nebolo ticho medzi nami vždy mu pomôcť, vždy ho rozveseliť keď mal zlý deň a cez veľa tých jeho nárazom na mňa ktoré hovoril formou polosrandy tak som sa preniesla... No ku koncu vzťahu som už bola ľadová aj ja keďže som si uvedomila ze ma len zneužíva na sex, a on keď to videl neurobil nič ne bojoval o mna prosto sa rozišiel... A k tomu ešte pridal výsmech, po tom všetkom, nerozumiem ako to mohol urobiť nemal žiaden dôvod, alebo mi nepovedal co mu vadí... Preto ma to trápi lebo som ho intenzívne ľúbila a som dosť citlivá furt boli sympatie vzájomne a potom takáto premena
Ak ťa z ničoho nič začal urážať a prestal sa o teba zaujímať, tak ťa nikdy skutočne nemiloval, pretože keby ťa ľúbil, správal by sa inak. Zrejme si ho už "omrzela". Keď k tebe chodil len kvôli sexu, tak je to ďaľší znak toho, aký to je kkt. Určite príde lepší ako on, nemusí ti ho byť ľúto, je to jeho strata a jeho sprostosť, nekontaktuj ho už ani ty, kašli na takého človeka.
@kamoska098 Iniciatíva vo vzťahu by mala byť obojstranná, nie jednostranná, to potom nemá žiadny zmysel. Jednoducho to vidím tak, že si ho "omrzela", možno je za tým druhá, no nech si robí, čo chce. Ak sa chce takto správať, tak mu žiadny vzťah dlho nevydrží a manželstvo už vôbec nie.
On sa nezmenil to len ty si prezrela. Pozri ako bývalý sockasamec ti poviem len toľko, že zdať sa zo začiatku niekomu peknučký je to najmenej. Očividne ti za chrbtom klátil iné a hladá si ďalšie a ďalšie. Sám nevie čo chce tak si napĺňa aspoň to jediné čo ako samec vie, že chce naozaj- potrebu sa páriť. To, ako sa k tebe správal bolo vlastne len o tom ako z toho vo svojej hlavinke potreboval vykluckovat ako ten čo v konečnom dosledku nič zlé nespravil (jj s dostatkom snahy to ide).
Dal ti ale možnosť posunúť sa ďalej ako kedykoľvek predtým. Viem, že to tak nikdy nevyzerá, ale keď si z teba niekto urobí takúto cigánsku hračku, mžeš často prísť na to, že máš sama pre seba omnoho vačšiu hodnotu ako sa zdalo.
Zanadávajme si tu teda na kokota, navrhnime ho na vychcanca mesiaca (bohužiaľ na kokota roka je moc adeptov) a tebe poprajme to naj v ďalśom živote
No bohužiaľ.. ...aj takíto sú niektorí týpci, ktorí spočiatku "ťahajú medové motúzy popod nos" žene a potom keď niečo dostanú najmä sex, ju odkopnú ...treba si muža vyberať viac intuitívne a srdcom ...no nie si ani prvá ani posledná ku ktorej sa tak nejaký zachoval ...ak by bol starší, asi tak 25+, tak je menšia pravdepodobnosť, že ti toto spraví, lebo on už zväčša nepotrebuje ich striedať a zaujíma ho skôr vzťah a spoločný život s babou
@kerrang no ved práve toto ze ja som sa riadila insti ktom a srdcom, proste on to vedel tak dokonale zahrať ze sme na rovnakej vlne a ze sme si podobné myslela som si ze to cítime obaja a on sa aj tak tváril... Ja väčšinou viem už na 1 pohľad odhadnúť ľudí ale tento ma úplne zblbol
@kerrang bol pekný ale ne nejaký krásavec práveže dosť medzi nami fungovala chémia, a aj to ze jaki sme si podobní a spriaznené duše dokázal zahrať bravurne
@kamoska098 Však chémia keď je, tak to je základ úspechu, no na niečo sa hrať od čoho možno mám ďaleko, by som sa nedokázal ...a aj tak časom by to vyšlo na povrch, a to podľa mňa nestojí za to
@kerrang no sak toto on zrejme nato kaslal ci to vyjde na povrch alebo nie... Jemu len čisto o sex šlo aj keď nechápem bol by to taky problém zaplatiť si kurvu z bordelu?
@kerrang skratka on to nema v hlave v poriadku a to nemyslím to ze je suk ickar ale celkovo správanie sak to sa nedá ani trochu logicky vysvetliť jedine žeby fetoval za mojim chrbtom
Proste falosny, nevybureny dement, ako ti tu uz pisali predtym nikdy ta nelubil, len mal masku a zneuzival ta, velmi pravdepodobne ze aj podvadzal. Tuto hajzlici su majstri na manipulaciu a oblbnutie zenskej. Ty jedine co mozes, je byt rada ze to skoncilo ked sa naozaj ukazal a byt opatrna do buducna, mozno si skor vsimat tych menej vyraznych chalanov a nie, takychto"alfa samcov" s vysokym sebavedomim (ktore obvykle ani neni na com postavene), co si myslia aki su majstri... a suknickari, povrchni dementi atd. To su v skutocnisti ubozaci, skutocny chlap by sa takto nezachoval ani v nejmensom. Ten je loajalny, rozumny, jedna na rovinu, snazi sa aby to klapalo, tiez iniciuje a hlavne by zene nikdy hentak neublizil a nezachoval sa ako tento hrdina.
Prežívam niečo veľmi veľmi obdobne akurát že mi toto bývalý snúbenec urobil po 6 ročnom vzťahu. Tiež ma ma všade bloknutu , tiež ma nechce , tiež ma uráža , tiež som k nemu bola dobrá a milá vždy a tiež keď sa teraz zastaví tak len kvôli sexu. A iba vtedy vie byť ku mne milý. Je mi z toho zle čo je toto za ľudí ...
Ani byt so mnou , ani byt bezo mna a normálne to ukončiť . Chodí ma využívať a ja si to nechám, pretože mi stačí aspoň hocijaký kontakt s ním ...
@warble presne toto aj mna napadlo, keby len smutne... necha sa totalne zneuzivat ja odpadnem... hentak sa nikdy nedostane dopredu. Ale je to sila po 6 rokoch neskutocna. Najviac na ludoch neznasam falosnost a ked len zneuzivaju druheho na neco.. fuj
Ľudia na to prídu neskôr a ak neprídu, tak sa takéto scenára budú opakovať až do ich smrti. Každý si týmto musí prejsť sám. Či si z toho niečo vezme je na ňom, ale čo poznám ľudí, tak väčšinou opakujú presne to isté. A ešte si aj navlas rovnakého partnera nájdu
@plavam_zivotom bola som presne v tejto situácii ze bol ku mne milý len keď sex chcel, prv som si myslela ze to si len namyslam, no stalo sa to párkrát mne sa otvorili oči a začala som mu to vyhadzovať na oci, byt k nemu ľadová.... On to mal u prdele, a tak sme sa potom rozišli... Vlastne v tom čase som to už aj ja chcela lebo som si uvedomila jaky to je dement ale bez toho zeby sme si aspoň vykričali co nám vadí si ma blokol... Proste on nebol schopný ani sa pohadat normálne a ukončiť nás vzťah ako chlap cez sms to urobil, a potom sa mi zacal akurát vysmievať keď som mu išla odpísať a vrátiť protiuder ja blokol si ma... Proste ide mi o ten princíp ze sa zachoval ku mne po tom všetkom jak ku handre ale uvedomila som si to a viac som sa nenechala ním zneužívať... Ver mi aj ty bude lepšie keď tak urobíš jednoducho prerus s nim kontakt máj nejakú hrdosť... Nenechaj zo seba handru robiť... Bude ti chýbať bude ta to bolieť fu ja som bola s mojim pár mesiacov ale ty roky chápem ta ze si naviazaná na neho... Ale poviem ti ze aj ta najväčšia láska časom vybledne keď ho vypustis zo života ale úplne... Uvidíš ze z teba akoby spadne také bremeno a budeš sa cítiť ľahšia a umožnis novým ľuďom prísť do svojho života... Zober to pozitívne tento chlap ti dal lekciu naučila si sa co to sama o sebe tak ako ja co chceš v zivote a co nie si poučena... Keď si to uvedomíš ze en chlap bol jednoducho chyba budeš si dávať pozor na to u iných chlapov aby ti niečo také už neurobili... Je naivne si myslieť ze životom preplavame bez chyb ci menších ci väčších, práve tie chyby nás posúvajú dopredu a robia silnejšími ľuďmi... Verím že si uvedomíš svoju hodnotu lebo si krásna a isto aj skvelá mladá žena
To ze fungovala chemia je to najhorsie co sa moze stat. Takze ste spolu proste spali a boli spolu len pre to. Vedeli sa bavit iba s tym podtonom, a pritakavali si navzajom... fakt uzas.
@plavam_zivotom musíš si jednoducho uvedomiť ze ten tvoj snúbenec je kus
hlupeho nevybureneho dementa, a taky človek by ta robil celý život nešťastnou... Ak sa k tebe raz takto zachoval urobil by to znovu... Jednoducho pouvszuj nad jeho zlými stránkami všetkým tým co ti urobil a potom zistíš ze sa ti hnusi... Mne pomohlo to totálne prerušenie kontaktu ze som si uvedomila ze je to idiot a ze ma vlastne nikdy neľúbi... Ako možno som psycho na jednej strane ma toto poznanie fest ranilo na druhej mi pomohlo zabudnúť lebo skutočná láska by bola o niečom inom a verím ze si takú zaslúžim a momentálne som ju už aj nasla a verím ze ju nájdeš aj ty
@wistingher nepochopil/a si ma... Áno bola fyzická ale aj psychická... Vedeli sme sa rozprávať hodiny a proste sme si rozumeli sak poznala som ho rok aj niečo predtým jak sme sa dali dokopy... Proste bud to vedel tak dokonale hrať na mňa, alebo som ho potom omrzela... Myslela som si zo začiatku ze je to ta najkrajšia láska akú prežívam... Ťažko to vysvetľovať niekomu kto to neprežil
@kerrang áno bohužiaľ som bola zaslepena...ved preto som. Istý čas tolerovala aj to správanie jeho voči mne aj to ze potom začal chodiť len kvoli sexu... No potom som zažila tvrdý dopad na zem
@kamoska098 ďakujem , píšeš pravdu , veľa ľudí mi to hovorí , ale ja to akosik zatiaľ neviem prerušiť s ním ten kontakt ... stále som na ňom strašne závislá
@kamoska098 ja neviem , proste láska, my aj keď sme mali nezhody počas nášho vzťahu sme boli celých 6 rokov typicky zamilovaný pár , veľa bozkov , objatí , stále sme spali pritúleni, kdekoľvek sme sa držali za ruky , spolu sme varili, upratovali, zdieľali financie , každé jedno tajomstvo a myšlienku ... mame podobný humor , obaja milujeme mačky , páči sa mi fyzicky , v jeho náručí sa cítim najlepšie na tomto svete. Aj v sexe si sedíme ... nikto sa nebozkava lepsie ako on ... je medzi nami spojenie ...
@plavam_zivotom ja ta chapem ze 6 rokov je 6 rokov ale presne toto iste som si myslela ze mam aj s tymto mojim ex...ze sme spriaznene duse a pod sracky...mozno ja som ho tak vnimala ale on mna ocividne nie a ani ten tvoj ta ani zdaleka tak nevnima...skus s nim sa este o tom porozpravat ved musi byt nejaky dovod preco sa zrazu zmenil? moj nebol schopny ani normalnej komunikacie ale tak plusove body ma za to ze si aspon priznal ze je nevyspely... spriaznena dusa sa k tebe takto nikdy chovat nebude jedine zeby mal nejaky dovod zeby si mu ublizila, ale tak hovoris ze to bolo z jeho strany ta nahla zmena spravania... ak ti neda logicky argument tak je to este nevyspely chuj ktory si nevie vazit to co ma a zasluzi si oscara za 6 rokov hrania sa na vzorneho partnera
Ber to ako ponaučenie že nemá zmysel hľadať v partnerských vzťahoch zmysel života. Nespoliehaj sa na ľudí pretože oni ťa sklamu, spoliehaj sa len na Boh ktorý ťa nikdy nesklame.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Dal ti ale možnosť posunúť sa ďalej ako kedykoľvek predtým. Viem, že to tak nikdy nevyzerá, ale keď si z teba niekto urobí takúto cigánsku hračku, mžeš často prísť na to, že máš sama pre seba omnoho vačšiu hodnotu ako sa zdalo.
Zanadávajme si tu teda na kokota, navrhnime ho na vychcanca mesiaca (bohužiaľ na kokota roka je moc adeptov) a tebe poprajme to naj v ďalśom živote
Ani byt so mnou , ani byt bezo mna a normálne to ukončiť . Chodí ma využívať a ja si to nechám, pretože mi stačí aspoň hocijaký kontakt s ním ...
hlupeho nevybureneho dementa, a taky človek by ta robil celý život nešťastnou... Ak sa k tebe raz takto zachoval urobil by to znovu... Jednoducho pouvszuj nad jeho zlými stránkami všetkým tým co ti urobil a potom zistíš ze sa ti hnusi... Mne pomohlo to totálne prerušenie kontaktu ze som si uvedomila ze je to idiot a ze ma vlastne nikdy neľúbi... Ako možno som psycho na jednej strane ma toto poznanie fest ranilo na druhej mi pomohlo zabudnúť lebo skutočná láska by bola o niečom inom a verím ze si takú zaslúžim a momentálne som ju už aj nasla a verím ze ju nájdeš aj ty