Neviem, ja celkom potrebujem mať človeka pri sebe.
Ale zase pokiaľ by sa vyskytli okolnosti, že ide na niekoľko mesiacov jeden z nás preč a mala by som pocit, že má ten vzťah zmysel, asi by som ho nekončila len kvôli tomu.
Ale určite by som vzťah nezačínala s niekým, kto žije 478282km odo mňa.
vzťah na diaľku je kravina. O tom je vzťa, źe si budeme písať a volať a o víkendoch pôjdeme niekam? Ak vzťah tak normálny,kde dvaja nie sú obmedzení vzdialenosťou.
Ešte by bolo dobré napísať dôvody prečo je na diaľku. Lebo ak je preto,že jeden z partnerov sa bojí opustiť hniezdočko domova a u maminky je zalezený nemá to perspektívu. Prípadne sa bojí zmien. Najlepšie je ak jeden ide za prácou preč a druhý ostane doma. To je ešte jeden druh failu.
je to blbost podla mna, sice to teraz tak mam ale je to take no, ze mam ine starosti v zahranici a aj tak to rychlo uteka a zo 4 a pol mesiaca su uz 3 prec
hodina, lol... mne nebolo otravne trepat sa za nim 5 rokov vkuse 10 hodin, vzdy som sa tesila. tieto vyrazy v komentoch su smiesne znesitelne, v maximalnej vzdialenosti, perspektivny, na urcitu dobu... sry musim sa zasmiat. ja som stvrtinu zivota "zabila" takym vztahom a aj ked nam nikdy ziadne plany nevysli a boli sme spolu malo, nikdy ma nenapadlo lutovat to a obvinovat z niecoho vzdialenost. asi som divna.
hodina ? to je nič...a pravdu povediac by mi to takto vyhovovalo oveľa viac...btw, ak by nebol problém v dôvere a malo by to perspektívu, tak bez problémov
@rocafella "Najlepšie je ak jeden ide za prácou preč a druhý ostane doma. To je ešte jeden druh failu."
Prečo myslíš, že je to fail? Môj priateľ odišiel po strednej pracovať do zahraničia, ja som išla na výšku na Slovensku, už je to dva roky, čo je preč, chodím tam cez leto a ľúbime sa ostošesť.
@veronikacs Príde mi ironické keď ľudia vravia, že nevadí aj tak skúsime vzťah na diaľku, ľúbime sa atď. Časom pochopia, že to bol nezmysel a škoda času. Najsmutnejšie ak po dlhšej dobe. A čo potom? Aké máte spoločné plány do budúcna? Čo vás okrem "lásky" drží spolu? Čo máte spoločné? Ak sú ľudia odlúčený dlhodobejšie prichádza istá zmena myslenia, pokušenie a tak podobne. Nakoniec si on v zahraničí nájde niekoho alebo ty na výške. Prípadne skončíš školu budeš chcieť tu ostať a on v zahraničí. Je mnoho variant a čo sa týka pravdepodobnosti tá je omnoho vyššia, že váš vzťah nevydrží.
minule mi niekto povedal, ze mam vztah na dialku a mne to cely cas vobec nedoslo ze mam frajer je v prahe a uplne normalka neprezivame nic, kazdy tyzden dojde na 3-4 dni cize pohodicka. horsie by bolo asi nejake anglicko, amerika, ale tak nebudeme sa rozchadzat len za to, ze sa nevidime kazdy den predsa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
bez toho asi
Ale zase pokiaľ by sa vyskytli okolnosti, že ide na niekoľko mesiacov jeden z nás preč a mala by som pocit, že má ten vzťah zmysel, asi by som ho nekončila len kvôli tomu.
Ale určite by som vzťah nezačínala s niekým, kto žije 478282km odo mňa.
hodinu niekedy cestujem na druhy koniec mesta
ale aj to je otravne
Ak by to bola väčšia vzdialenosť (iná krajina), to by som asi dlhodobo nedal.
Prečo myslíš, že je to fail? Môj priateľ odišiel po strednej pracovať do zahraničia, ja som išla na výšku na Slovensku, už je to dva roky, čo je preč, chodím tam cez leto a ľúbime sa ostošesť.