a preco nie?
1. po smrti mi to moze byt jedno, aspon budem na nieco uzitocna
2. taka pecen sa da darovat aj zaziva, ved doraste... ale v tomto pripade /zaziva/ asi skor cloveku, ktoreho dobre poznam...
podla toho aky organ...napriklad oblicku aj hej...ale chcela by som toho cloveka co mu to budem davat spoznat...ale take ze srdce az na smrtelnej posteli
keby bolo potreba pre mojich kamaratov/rodinu darovat organ,kvoli ktoremu budu dalej zit tak ano..ale neviem pride mi to hrozne..no v takej situacii by urcite vyhrala ta moja mala dobrobota v hlbke srdca
@2 chcel by som vidiet ako niekomu dorastie pecen, to by ciroza nzabijala proste by dali prec pecen sak co dorastie to mi prijde ako take isty jak keby mohla hlava
@4 ja by som dala aj tomu, ak by mu to zachranilo zivot a dozvedel sa ze to bolo odo mna to by ho sralo este viac si myslim, alebo by sa spamatal (po smrti)..
@12 nahodou to tak robia, ze odrezu ti kusok pecene a tebe casom doraste..aj tomu co ten kusok dostal..ak je zdrava samozrejme, ked uz ma cirhozu tak ta uz asi nie..
no ak by to bolo v pripade ze umieram napr po autonehode alebo tak tak jasne ze by osm chcela aby tie organy niekomu dali kto ich este vyuzije....ale neviem ci by osm sa odvazila podstupit operaciu aby mi vybrali nejaky organ a dali ho niekomu zaziva...by osm sa bala
Keby to bolo za života, tak nie len tak niekomu, a po smrti je mi to jedno by som sa rozdal celý, ale nech je aspon čo pochovať btw pripomína mi to film Seven Pounds
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. po smrti mi to moze byt jedno, aspon budem na nieco uzitocna
2. taka pecen sa da darovat aj zaziva, ved doraste... ale v tomto pripade /zaziva/ asi skor cloveku, ktoreho dobre poznam...