Jedna z mála otázok, nad ktorými nemusím premýšľať. V žiadnom prípade by som sa nezúčastnil takého prízemného primitivizmu. A okrem iného, radšej by som bol zabitý, než by som mal zabiť.
hm za svoju vlast dost diskutabine to je ,, kedze, za vast, ano pobijem sa ked mi niekto vynada do sovenskych pic, ae za vlast, vo vojne, nikdy, toto je pravidlo, nehodlam bojovat za nejakeho skurvysyna aby sa mal lepsie, no keby do mojej chyze vtrhli vojaci , tak samozrejme bysom robil vsetko aby so im poodrezova hlavy, maximalne bojovat za svoje teritorium, za vlast ?? sa neoplati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Zbraňami nie, už len preto, lebo by som hneď padla
Tak za taku normalnua nie v 14tich z pokecu
ha
ha
to akože keby sa ti topila frajerka, tak ty by si skočil za ňou a utopili by ste sa spolu?
filip
len by osm mal asi dosť dilemu keby som bojoval bok-po-boku s náckami že či skôr streliť nepriateľa alebo ich
Aj ak by si mal zabiť nejakého masového vraha, či nejaké podobné indivíduum, volil by si svoju smrť?
Navrhol si príliš absurdnú situáciu, ktorá prakticky nemôže nastať, ale ak by aj nastala, tak som presvedčený, že by som ho rozhodne nezabil.
Dokázať to samozrejme nemôžem ani principiálne, ale ak taká situácia nastane, tak sa ťa pokúsim skontaktovať a oznámiť ti, že ako to dopadlo : )
Ale aby si potom zo záhrobia veľa neplatil ...
Snáď sa tam nebude platiť Vatikánskou menou : )
a za tebov by som tiež skočil lebo aj teba mám rád........filip