jjj, keď som ešte bola sprosté decko. dohodli sme sa cez pokec, ja som mala 13, on mal tuším 17. divné trošku no, ale mala som šťastie, že to bol normálny chalan, keď si predstavím, že to kľudne mohol byť nejaký starý pedofilný ujko, tak mi je zle teraz by som už nič podobné neurobila.
@trdelniiiq možno by bolo zaujímavé ísť na také to stretnutie kde sa striedajú ľudia a každý má pár minút na rozhovor a potom podľa hodnotenia sa stretnú ľudia ktorý sú si sympatický
Mal som asi 16, ona 15. Vymenili sme si pár mailov bez toho, aby sme si poslali fotografie.
Priznám sa, že nebola veľmi atraktívna, čo ale bolo tým, že naplno žila punkom.
Rande ale nebolo zlé, len to proste nebolo ono.
Stretol som ju za 2 roky a bol to kus krásnej baby. Zasa sme šli von, bolo to fajn - dospeli sme aj mentálne. Chvíľu sme potom spolu chodili.
Máš nejaké oblečenie, ktoré ti len zaberá v skrini miesto a nenosíš ho? Osloboď svoju skriňu na » oslobodskrinu.sk/... Alebo ju chceš oslobodiť niekomu inému? Vyberaj z viac než 1300 výhodných a zaujímavých ponúk!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aj teraz
ani by som nešla
nikdy
Priznám sa, že nebola veľmi atraktívna, čo ale bolo tým, že naplno žila punkom.
Rande ale nebolo zlé, len to proste nebolo ono.
Stretol som ju za 2 roky a bol to kus krásnej baby. Zasa sme šli von, bolo to fajn - dospeli sme aj mentálne. Chvíľu sme potom spolu chodili.