Neviem a je mi to jedno. Aj keby som bol tak čo K nevere dochadza ak sú nejaké nezhody vo vzťahu preto sa snažím predchádzať tým nezhodám a vsetko si vykomunikovať aby druhemu nic nechybalo. A ak by sa stalo ze ma podvedie nejaka tak svet sa nezruti je to len clovek a zivot ide dalej
@lorn ale ved... ja to nechapem.. podla mna sa nevera deje preto, ze vo vztahu nieco neklape.. ci? tym nechcem nic povedat, len tak hútam, ba až prehutujem
@mojdedo to je podla mna jedna z tých najčastejších fráz ked ma niekto výčitky potom sú to ešte s mojou ženou/mužom sa nedá vydržať, nevenuje sa mi bla bla bla, typické hľadanie viny inde ako v sebe.
@mojdedo dobrá otázka ale sám si si odpovedal ,,s niekym stastny", nevie byt sam so sebou potrebuje stále nové objekty a bude ich využívať stále v závislosti na tom čo dostane a čo momentálne potrebuje
@topanocka to je dost zovseobecnenie... Napriklad vo svojou starou sme mali obdobie, kedy sa nedalo hovorit o stastnom vztahu.. Nejak sme to vydrzali a teraz je to super.. Takze tazko generalizovat
Moja byvala tvrdi, ze sa hned na zaciatku nasho vztahu bozkavala s nejakym typkom, lebo si este nestihla uvedomit, ze je vo vztahu ale inak si nemyslim, ze som bol niekedy podvedeny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
napr. nema rad stereotyp
a ani neviem co z tych sraciek bol vlastne vztah
a ani ma to nejako spatne netrapi
vieš ako všetci ludia nie su rovnakí / nekonaju rovnako
aj ked su v rovnakej situacii
ja som to myslela tak že asi niekto može vymyšlat/ podvadzat aj ked je možno štastny vo vztahu
a ak aj v minulých vzťahoch, tak je mi to aj tak úplne jedno !
v poho
Mne práve prišlo pútavé vidieť, koľko ľudí je presvedčených ,že nie.