nooo tých bolo...hlavne keď som bola decooo ...ale! istú dobu ma fakt držala ohromná láska, ktorou bol Arnim Teutoburg-Weiss!!! ja som skutočne verila, že sa s niim raz zoznámim a budeme spolu a to som mala tušiim 15-16 rokov už! ...
teraz už nie, ale zamilovaný som bol do Portie de Rossi ako Nelle Porter v Ally Mcbeal, to som len kvôli nej pozeral, celkovo jej výzor, charakter, gestikulácia, dabing a neviem ešte čo z nej spravili najsexi právničku akú som videl potom som zistil, že Portia je lesba...
@mumford ja keď som bola mladšia, ja som úplne zbožňovala jej manželku, Ellen DeGeneres. Aj keď to žiadna zamilovanosť určite nebola, ale tá ženská je fakt vtipná.
A jasné, také tie "lásky" z obrazoviek som určite mala. Vyhrával to u mňa vždy asi Joseph Morgan.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Cohen (Adam Brody) dokonaly jeho dabing a ten humor, sarkazmus ,styl
a do mojho drobca Gina P.
Downey Jr., Hiddleston, Sturgges, Ackles, McAvoy, Butler, Gosling, Bana, Brody ( Adrien!!!) a zboznujem Richarda Berryho
mozno ked som mal 12-14r tak sa mi velmi pacila "Avril Lavigne" ale teda hlavne vzhladom aj ked tie prve albumi sa dali este aj pocuvat
spevák (mojej najmilovanejšej) skupiny Beatsteaks
na tejto fotke je kúsok nemožný ale to neva...
teda láskou by som to nenazvala, ale je strašne ňu, tie jeho asymetrické oči
dokonca sa mi s nou aj pomerne casto snivalo
A jasné, také tie "lásky" z obrazoviek som určite mala. Vyhrával to u mňa vždy asi Joseph Morgan.
Davey Havok