Nie, ak mám pravdu povedať ani sa nechystám.... možno som kultúrne hovädo, ale takéto veci moc nemusím Divadlo ešte ako tak keď je to dobrá hra, ale klasická hudba mi vôbec nevonia....
Podľa mňa na tom neni nič zlé... a hlavne súdiť podľa toho ľudi je úbohé, je to len predsa forma umenia a každému sedí niečo iné.. umenie je čisto subjektívne a nedá sa nasilu niekoho nútiť počúvať / pozerať sa na to čo ho nebaví.. Tak ako sa rovnaká pesnička môže páčiť len jednému zo 100, to isté može platiť o divadle, aj o klasickej hudbe.. Niekto to obdivuje niekto zas obdivuje úplne iné formy alebo štýly umenia..
jasne, vela krat - teraz uz na to nie je tolko casu, ale kedysi som chodievala do divadla aj kazdy druhy, treti tyzden. A klasicke koncerty mam tiez rada, len na ne nemam momentalne s kym chodit Naposledy som ale bola v divadle cca pred dvoma tyzdnami na Malej scene, W. Allen : Boh. Odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov