úžasnééééé, celý film som prežívala až moc, úžasne emotívne pre mňa ako hp maniaka.. ale jednoznačne som aj smutná že také už nebude hp sa nedá zopakovať :/
bola som včera strašne sa mi to páčilo aj keď mi vadilo že to bolo 3D a mne z toho strašne slzia oči... ale celkovo film bol dobrý, ja som taký weasleyofil a tak som si na konci aj poplakala tak celkovo že už ďalšia časť nebude a moje detstvo s HP sa končí
Jednak sa mi z pohľadu na Radcliffeov prejav typu mám širší koniec metlz v užšom konci tráviaceho traktu robia vredy na riti, jednak by som to emocionálne zle zvládala :/
..Nie nebola som a ani sa nechystám pretože mňa HP dáko veľmi nebaví. možno by som sa dala nahovoriť a začať pozerať od jednotky všetko. Ale videla som len jednotku aj to nie celú, takže pre mňa to nie je number one., a musela by som sa moooc nudiť aby som to začala kukať. Ale neodcudzujem ten film .. každému sa páči a každého baví niečo iné. Ako sa vraví sto ľudí sto chutí.
Tak nejak som od toho čakala trochu viac, hlavne po tom, čo som dosť z prvej časti preplakala, tak možno trochu sĺz aj pri tomto...
Akože, musím sa priznať, že som síce fanúšik HP, ale tak nejak som si nepamätala čo sa ako presne stalo. Jedine napríklad to, že kto zomrel a tak trochu ma sklamalo, že napríklad tá smrť "hlavných" hrdinov bola odfláknutá tak mimo kamier.
Tiež si pamätám, že po prečítaní knihy som mala v sebe taký nepopísateľný pocit a pri skončení filmu som ako keby čakala ešte niečo, čo vo mne tiež vyvolá ten pocit (nerátam to "o 19. rokov neskôr").
Ale malo to aj niekoľko úžasných momentov, keď som mala zimomriavky (hlavne keď sa kúzlilo) alebo proste len úžasných momentov (Voldemortov smiech, všetky Nevillove chvíľky a predovšetkým Snapeove spomienky :- .
A pri "o 19. rokov neskôr" sa smiala celá sála - ani sa nečudujem.
zajtraaa a sa strašne teším, lebo z kníh je táto najlepšia najviac sa teším na boj a to viem, že ma nesklame! len som tak isto smutná z toho, že je koniec :/
Keď Neville uviedol Harryho pred tých spolužiakov a spustila sa HP zvučka, mal som zimomriavky. Klobúk dolu Rowlingová, klobúk dolu Yates či ako sa volá ten režisér
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
smiala som sa, plakala som, boli pasáže, keď som normálne tajila dych, keď mi stáli chlpy na predlaktí a mala som zimomriavky...
skvelý film, najlepšie zakončenie série, aké si len viem predstaviť proste, najočakávanejší film desaťročia nesklamal
a pacilo sa
a že by ma to bolo nejako nadchlo...
ale pôjdem, ale zvažujem to ešte stále, 7 eur je 7 eur a nepočujem tie najpozitívnejšie reakcie
» www.birdz.sk/filmy/harry-pot...
Tak sme tam plakali a celé kino nič a len mi sme tam nahlas revali, akože v pohodke...
Ale 3D sa mi to dáko extra nezdalo. Myslela som že to bude dako lepšie, ale dej bol super. Chcem ísť znovu ale nemám love
Jednak sa mi z pohľadu na Radcliffeov prejav typu mám širší koniec metlz v užšom konci tráviaceho traktu robia vredy na riti, jednak by som to emocionálne zle zvládala :/
Ale napriek tomu som bol mierne sklamaný odchýlkou v divnej podobe veď-viete-koho smrti Ten záber bol presýtený 3D propagáciou
Potom prestať, rozplakať sa v strede a skončiť až pri titulkoch.
A potom sa doma zase rozplakať.
Eeeeek, Voldemortov smiech. Lololol.
.... Príjemný (PO)filmový zážitok. Vaše KINO !
Akože, musím sa priznať, že som síce fanúšik HP, ale tak nejak som si nepamätala čo sa ako presne stalo. Jedine napríklad to, že kto zomrel a tak trochu ma sklamalo, že napríklad tá smrť "hlavných" hrdinov bola odfláknutá tak mimo kamier.
Tiež si pamätám, že po prečítaní knihy som mala v sebe taký nepopísateľný pocit a pri skončení filmu som ako keby čakala ešte niečo, čo vo mne tiež vyvolá ten pocit (nerátam to "o 19. rokov neskôr").
Ale malo to aj niekoľko úžasných momentov, keď som mala zimomriavky (hlavne keď sa kúzlilo) alebo proste len úžasných momentov (Voldemortov smiech, všetky Nevillove chvíľky a predovšetkým Snapeove spomienky :- .
A pri "o 19. rokov neskôr" sa smiala celá sála - ani sa nečudujem.