ja som žiaľ raz bola a preto sa hnusím sama sebe...vždy som hovorila, že ja nebudem neverná, lebo sa mi to hnusí, a predsa som bola :´( a neteší ma ani myšlienka, že som to spravila človeku ktorého milujem kôli nejakému živočíšnemu sexu so spolužiakom :´( a tiež som si nikdy nemyslela že sa vôbec niekedy zapletiem so spolužiakom zo základky....a predsa sa stalo...ale povedala som to priateľovi a ten ma chvalabohu pochopil, i keď viem že toto sa nedá pochopiť , nieto ešte odpustiť a on mi to odpustil...ale viem že keď poviem som verná, ako som doteraz hovorila, bude znieť to už z mojích úst len ako blbá fráza ktorá nič neznamená a predsa toľko znamená kajám sa som zlý človek
@wera55555 Prečo by si mala byť zlý človek? Ja som bola neverná viackrát a s rôznymi chalanmi a necítim sa ako zlý človek.
A teraz som sa s bývalým, podvádzaným chalanom, dala znovu dokopy a viem sa mu pozrieť do očí a povedať, že budem verná, lebo som si vyskúšala neveru (znie to blbo, ale inak to vysvetliť neviem) a zistila som, že aj napriek všetkému ho ľúbim a to, čo som spravila, bola blbosť.
Teraz to po sebe čítam a chytám sa za čelo Ale neviem to vysvetliť.
Skrátka som rada, že je tu druhá šanca, ktorú využívam a keďže náš vzťah predtým nebol ktovieaký a teraz je, paradoxne, úplne super, nuž viem povedať, že mu budem verná, aj keď sa občas zamyslím nad tým, čo som spravila a ako to asi znie, keď vravím o vernosti.
@shelia no to ver že to už nikdy nespravím... sa mi to hnusí ... a ah hnusilo tak sama seba nechápem prečo som to spravila... na druhý deň som sa nevedela spolužiakovi pozrieť do očí...nie to ešte priateľovi...ale keď som si to ujasnila s priateľom, tak teraz už s ním normálne aj hrávam karty ako predtým, i keď teraz sa už vyhýbam každému dotyku či i len nôh...uf už len tri dni a už ho nebudem vídať...aj keď jeho nechápem...aj on má priateľku...
NIKDY by som nebola neverná,zatiaľ nemám s kým ani komu byť neverná,ale dovolím si povedať,že sa mi to NIKDY nestane.Ako by som sa potom mohla na seba pozrieť v zrkadle,a to nehovorím o treste na poslednom súde.
nie nikdy a ani sa nechystám a úprimne ani takých ľudí nedokážem pochopiť, keď niekoho nemilujem tak mu to jednoducho poviem a nemám potrebu povedať mu to až po tom ako sa s niekým druhým zapletiem do intímností.
@wera55555 ako si napísala, "živočíšny sex".. tak lepšie sa to vystihnúť nedalo. keď v tom nie je láska, je to iba úradovanie prírody, len naša psychyka sa nevie pustiť toho, že je to niečo otrasné. hlavne že ľúbiš svojho priateľa a on teba
@wera55555 veri, to čo si už urobila sa nedostane ak ťa Martin za to nedsudzuje, tak nikto by nemal.Odpustil ti a to je to hlavné...Lubi ťa.nemáš sa začo hambiť alebo trestať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A teraz som sa s bývalým, podvádzaným chalanom, dala znovu dokopy a viem sa mu pozrieť do očí a povedať, že budem verná, lebo som si vyskúšala neveru (znie to blbo, ale inak to vysvetliť neviem) a zistila som, že aj napriek všetkému ho ľúbim a to, čo som spravila, bola blbosť.
Skrátka som rada, že je tu druhá šanca, ktorú využívam a keďže náš vzťah predtým nebol ktovieaký a teraz je, paradoxne, úplne super, nuž viem povedať, že mu budem verná, aj keď sa občas zamyslím nad tým, čo som spravila a ako to asi znie, keď vravím o vernosti.
no priateľ povedal, že je hlavné to, že som mu to povedala a že to ľutujem...a že by ma nechcel stratiť podľa neho kvôli nejakej "blbosti"...
robím to pre teba chápeš...chcem odčiniť tú "skorofacku" čo som ti dnes skoro dala
aj ja som bola vtedy naivna...ale urcite som nehovorila o vztahu..
ciste chodenie..a podrazy?to boli...
ano bola som aj ja...aj ked da sa povedat ze bozky s trochou alkoholu
s inym su nevera?
@wera55555 veri, to čo si už urobila sa nedostane ak ťa Martin za to nedsudzuje, tak nikto by nemal.Odpustil ti a to je to hlavné...Lubi ťa.nemáš sa začo hambiť alebo trestať.