Áno a viac-menej to bola maličkosť, ale spätne ma to štve a vidím to ako dosť veľký problém
Šiel som tam z vlastnej iniciatívy, lebo som uveril tomu, čo mi bolo neustále sugerované, tj. že som proste zlý ... A rodičia mi nedokázali povedať, že som proste trocha iný, trocha hyperaktívny, nie, ja som bol proste zlý ...
A keď si decko o sebe myslí, že je zlé, tak to je podľa mňa problém dosť veľký
mama ma k psychologičke donútila ísť,pritom mi povedala že to má iný dôvod než kvoli ktorému sme k nej skutočne išli...ale kedže ja som tvrdohlavá ajtak bola návšteva u nej úplne zbytočná,problém sa vyriešiť nepodarilo,ale postupom času behom pár rokov od tej doby som to zmenila ja dobrovolne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Šiel som tam z vlastnej iniciatívy, lebo som uveril tomu, čo mi bolo neustále sugerované, tj. že som proste zlý ... A rodičia mi nedokázali povedať, že som proste trocha iný, trocha hyperaktívny, nie, ja som bol proste zlý ...
A keď si decko o sebe myslí, že je zlé, tak to je podľa mňa problém dosť veľký
mulder: kde je shannon?
scully: v ustave pre duševne chorých
mulder: mohl bych te poprosit tam zajít? kdyby šel ja, ponechali by si me
» bankovni-institut-vysoka-skola.czechtrade.sk/kurzy-ceskeho-j...