nebola som dllllllho..a mys sme mavali v dedine normalne ____ZADARMO____ kino!!ze jake vyhody ale teraz prerabame kulturak,thak nwm kedy najblizsie uvidim neaky dobry film..
tak tie kina v KE...teda sorry ale...radsej si kuknem film doma ako ist tu do kina, stare hnusne, ziadna atmosfera.... ale ideme 6.11 na mumiu,....to bude zas trapas...najhorsie ze este prvu hodinu sa ucime...a akurat aj to bude pisomka
@1 presne moj pripad...ja tiez chodim iba na horory ak davaju v kine nejake nove...obcas aj komedie...tesim sa tiez na SAW 5 ale ja som citala ze ma byt v kinach oktober-november...no nic je mozne ze to bolo myslene v amerike
boľa šem ja, boľa, šuhajíček boľa šem ja na STAR WARS CLONES , mám i ja pľagátik, že veru, pľagátik, aľe anakinka mi nechceli dať, žľá tetuška boľa, po hľave dosťane, ten pľagátik veruže bude môj, šuhajíček, veruže buďe môj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tyzden predtym na Eagle Eye
a tyzden predtym na Zohan-ovi (neviem ako sa to presne volalo)
Naposledy som bol na The dark knight, predtým až asi na pánoch prsteňov ...
som chcel ist dnes ale bohuzial robim
Tak má vyzerať námet na poriadny film ...