Ja som bola prvý krát na svadobnej hostine pred 2 rokmi. Predtým som len raz dostala oznámenie o obrade, ktorý bol verejný. No a celé to bolo nádherné, ako z rozprávky. Boli sme na hrade Červený Kameň
Raz som bolo sesternici na svadbe jaaaj a vlastne este aj na svadbe rodicov takze som hlasoval zle aj ked neviem no ta hostina sa konala u nas doma tak neviem ci som bol pozvany vlastne
Ale viem o tom, že veľa ľudí chodieva na svadby celkom často, tak som bola zvedavá, ako to máte vy. Ja som bola teda raz za celých 30 rokov, ale bolo to vážne krásne, úžasný zážitok. Taká hradná hostina, aj kapela tam bola, herci, všetky tie drobnosti, hry, výzdoba, ...Do najmenšieho detailu premyslené a prenádherné, rozprávkové
Bola som trom kolegyniam - z toho jedna svadba bola čisto maďarská, čo bol zážitok a bola to najlepšia svadba na akej som bola btw, hoci sme my tri ďalšie kolegyne nič celý čas nerozumeli A ešte dvom bratrancom, z toho jedna bola v Španielsku a druhá Bulharsku a obe, hlavne tá v Španielsku boli riadne muktikulti, takže super zážitky.
Vo februari som bol pozvany na svadbu,ale nie ma svadobnu hostinu. Svadba sa konala v prekrasnej kaplnke tamojsieho zrekonstruovaneho hradu a obrad celebrovali dvaja knazi. Na hostinu ako spominam som pozvany nebol. Odovzdal som moj dar,a neskor som odisiel prec. Ale bolo dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov