hmmm hlasujem za kvapalinku.. sice narýchlo urobená dekorácia ale budiš a čo sa týka konkurenta to nie je bordel ale poriadok bežný na intráku,ktorý vznika z dôvodu málo miesta
Inak hlasujem jednoznacne za Kvapalinku, ked som pozrel tu Daydreamovu fotku, tak si hovorim, ze toto je bordel? ale ta Kvapalinkina je uz vela aj na mna, nerozoznam, ci su tam aj nejake jeditelne veci, ale inak potraviny zmiesane s papiermi a predmetmi dennej potreby - to nemusim
Tak akoze Daydreamer...este ze som vtedy neprijala pozvanie na obhliadku vasho intraku. Bo toto tam zhliadnut...:p Isto sa muchy nad tym vznasali:p Len tak dalej a mozno sa vam tam nieco zrodi, speci zvieratko
Sonya - inak ja nemam v izbe az taky strasny bordel, ako som pisal, mna pozriet neprides? A mozno ti aj cajik uvarim, len mi ho nesmies rozliat po klavesnici, ako sa to raz podarilo tatkovi s kavou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale kebiže widite ten neporadek pod postelu ...fuuha ja šecko hadžem za postel a pod postel a potom to tam tak aj wizera
teda 100:0 pre kvapalinku
Blackline: Aj podľa mňa sú divné
ale kvapalinka vyhráva
Vedieš, máš môj hlas.
...Že príspevky dávaš dvojmo.
Inak hlasujem jednoznacne za Kvapalinku, ked som pozrel tu Daydreamovu fotku, tak si hovorim, ze toto je bordel? ale ta Kvapalinkina je uz vela aj na mna, nerozoznam, ci su tam aj nejake jeditelne veci, ale inak potraviny zmiesane s papiermi a predmetmi dennej potreby - to nemusim
izba kde som bol:
» www.birdz.sk/webky/fotka.php...
izba teraz:
» www.birdz.sk/webky/fotka.php...
3. miesto: Daydreamer - to nie je bordel, ale poriadok!
2. miesto: Mayo - svincik, ale tych par kablov bordel nerobi
1. miesto: Kvapalinka - ach jaj to je uz bordel ako sa patri
nejak sa hanbim dat si to normalne do fotoalbumu..