Bordel v hlave,bordel všade,nedokazem si v sebe upratať..donedavna pevne rozhodnuta ist na vs,ale žiadny odbor ma nezaujal,nic sa mi nepozdava,vaham som nerozhodna,nedokážem sa pre nic rozhodnut a ked sa mi nahodou nieco zapáči kazdi ma k tomu co povedať
čo ti poviem urči si priority sama ... musíš začať od seba. Keď ťa nič nebaví tak je to zlé. To, že váhaš a si nerozhodná je normálne, si ženská ... ale nie ... panebože, šak niečo ťa musí baviť, tak chod tam a hlavne chod tam kde chceš ty a vyjeb sa na všetky názory cudzích ľudí.. id si za svojim ..beztak je to tvoj život a nie ich.
@sabuska255 dostal a urobil som tak, ako som cítil. Neznamená, že ak sa nedokážeš rozhodnúť teraz, že tak nedokážeš nikdy! A kto povedal, že musíš ísť na VŠ teraz? Prečo sa nechávaš ovplyvňovať okolím? Všetko čo potrebuješ je na chvíľu zastať a precítiť čo naozaj chceš. Okolie ťa môže tak maximálne podporiť a ak sa tak nedeje tak si budeš musieť zvyknúť. Každý človek je sebecký inak by neprežil.
Niesom typ co stojí na jednom mieste musím stale nieco robit,nieco zmysluplne,nepovedala som ze nic ma nezaujima,chcela by som cestovat velmi,po celom svete,ist stale ďalej,spoznávať ale este som nedosla na to akou cestou to docieliť,finančne je to náročné a práca na slovensku je obmedzena..aj tak to je jediná túžba ktorou som si 100% ista..mm47 to odporucam aj tebe,mozes len získať
ano ja mam tiez podobny problem, mna tiez ziadny odbor na VS vyslovene nezaujal a mam len velmi matnu predstavu o tom, co by som mohla robit v buducnosti, ale zvolila som vylucovaciu metodu - proste idem vylucovat veci, ktore nechcem studovat a podla toho hadam nieco vyberiem
a neporadi ti nikto ani z rodiny ani okolia, na to sa ani nespoliehaj.. ja tiez vzdy ked sa niekoho opytam na nazor, tak ma ta dotycna osoba zbytocne len naserie
"...,dostali ste sa do podobnej situácie a ak ano ako ste to riesili?"
Nedostal, vzdy som bol sebec, isiel som si za svojim a kaslal na rady okolia (netvrdim ze toto je pre kazdeho spravne, len konstatujem ako to bolo u mna...).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja ti môžem poradiť len jediné - rob to čo sama uznáš za správne, aby si potom neľutovala.
a neporadi ti nikto ani z rodiny ani okolia, na to sa ani nespoliehaj.. ja tiez vzdy ked sa niekoho opytam na nazor, tak ma ta dotycna osoba zbytocne len naserie
Nedostal, vzdy som bol sebec, isiel som si za svojim a kaslal na rady okolia (netvrdim ze toto je pre kazdeho spravne, len konstatujem ako to bolo u mna...).
» www.ted.com/talks/lang/sk/k...