Tí čo ste z Bratislavy iste viete, že za dúbravkou otvárajú v novembri nové nákupné centrum Bory Mall. Má to mať 54000 metrov štvorcových, 12 kinosál, no proste má to byť mega a majú k tomu postaviť úplne novú električkovú trať od dúbravky.
Otázka však z
Keďže som z Dúbravky, budem to mať bližšie než všetky ostatné centrá, takže to asi budem využívať, ak tam budú dobré obchody... Ale tú električkovú trať tak skoro nepostavia
Podľa mňa už ich je veľa...size v tej lokalite žiadne nie je ale v centre je ich až až ...inač niečo sa stava aj pri letisku a známy mi povedal že nákupne centrum..je to pravda?
Já by som tam radšej postavil niaku velku športovu halu..kde by sa dal hrať basket,florbal dal by sa postaviť ring ked by bolo treba a tak..no ale to by nebol taký biznis jak nakupne centurm..
budem tam mozno chodit max. tak do toho kina, ak to bude nieco spesl, aj to asi len ked ma niekto zavezie autom, lebo tralakat sa elektrickou bol zazitok aj len do dubravky, nie to este za dubravku
inak obchody - iba ak tam bude naozaj nieco co v meste nebude.
fakt radsej by sa mali podporovat velke sportove centra...
ale bezne bratislavske pipenky na bavorakoch si pridu na svoje, o to sa nebojim.
konecne ed chcem daco vybavit nemusim ist do centra.....budu tam banky,operátori,kino,fast foody ....aspon neprejebem na MHD XX eur....inac eletričková trat tam isto nebude najblizsich 10 rokov
normálne ľutujem že už nebývam v Dúbravke
Akože tých obchodných centier je dosť, no v Dúbravke celkom asi chýbalo keďže z dúbravky aj z Devínskej to mali doteraz celkom ďaleko.
@hellium
Ako to, že za celé tie roky rokúce, od kedy som ťa prvý raz postrehol tuná, som si nikdy nielen, že neuvedomil, ale dokonca by som bol schopný vyvracať cudzie tvrdenie, keby sa mi snažilo nahovoriť, že práve Ty si z BA!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak obchody - iba ak tam bude naozaj nieco co v meste nebude.
fakt radsej by sa mali podporovat velke sportove centra...
ale bezne bratislavske pipenky na bavorakoch si pridu na svoje, o to sa nebojim.
Akože tých obchodných centier je dosť, no v Dúbravke celkom asi chýbalo keďže z dúbravky aj z Devínskej to mali doteraz celkom ďaleko.
Ako to, že za celé tie roky rokúce, od kedy som ťa prvý raz postrehol tuná, som si nikdy nielen, že neuvedomil, ale dokonca by som bol schopný vyvracať cudzie tvrdenie, keby sa mi snažilo nahovoriť, že práve Ty si z BA!