vyjeb sa na to, nos normálne kopačky ja by som tiež, lenže mi ich mama vyhodila lebo boli zobraté a núti ma kúpiť si zimné. ale zimné sú väčšinou napiču
@motorizer ja musim kazdy rok menit lebo mi rastie noha ale aj ich mam uz po tyzdni uplne dokopane, teda zodrate spicky.. lebo v skole mame take schody ze vzdy ako dam nohu hore tak sa mi o ne odrie, lebo su divne zahnute :´(
čižmy, hlavne nech sú riadne teplučké bo ja som inak zimomravá a či už sú na opätku alebo nie to je jedno ale keď idem do mesta sa zabaviť tak len botasky
mám topánky Norton motorcycles, potom ešte jedny HD motorcycles, obe v strihu klasických čižiem, tzv. liverpoolky. Nosím aj klasické klasické topánky, v štýle viktoriánskej doby, alebo CATy také tie hnedé
@motorizer vieš čo , nevadí mi , že sa zošúchajú kedže aj tak by som si musela na druhý rok nové. Ale tak áno je to zle , že za takú cenu sa to tak rýchlo poserie.
Zatiaľ nosím stále tenisky, ale už to začnem striedať s tzv. ugg čižmami (tie sú aspoň zvnútra zateplené). Klasické čižmy veľmi neplánujem nosiť, skôr také typické zimné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
štvoro čižiem
1 trekové topánky (snehule neuznávam)
1 veľmi teplé conversy (tie nechýbajú z žiadnom ročnom období)
aké, to už záleží od počasia
tmavomodre 10dierkove culty
a čižmy samozrejme.
a keď treba niečo elegantnejšie, tak čižmy