Vraj v USA sa zeru riadne sracky, clovek asi ani nemoze byt stihly a zdravy, pls, moje dieta to tvrdi dva mesiace...je to pravda?????? americky sen je iba fikcia??...na margo tych co ma maju chut kritizovat pisem...ze par rokov a budu mat tolko ako ja a p
Ja mam iba 14...(takze sorry) Ale aj ked mam iba tolko hadam nevadi...Neviem v USA zevraj co tam chodia moji pribuzny je tam parada, uplne nieco lepsie a kvalitnejsie ako u nas na slovensku...takze ved ako kazdy ma iny nazor...
Jaj vsak a kolko ma tvoje dieta rokov??? lebo moj bratranec ma 20 a isiel tam robit a najprv hovoril ze je to tam super no po case chcel ist odtial prec lebo si chcel uzivat anie pracovat...
Keď ja som bol u bratranca v New Yorku tak bolo fasa. Na jedlo som nepozeral, ale vážne tam nejedia nič iné iba hamburgery a hranolčeky. A za jedlom sa veľa nenadrú, všetko je premyslené aby ľudia len jedli a nič nerobili. Je úplne normálne si na raňajky, obed a večeru len objednať pizzu. Počkať pár minút a jesť. Alebo fast foody na každom kroku, pri ktorých netreba ani vystúpiť z auta. Proste v Amerike sa priberá, ale nemáte pri tom taký blbý pocit. Všetci okolo vás priberajú takže si z toho nikto nič nerobí.
Moja sestra bola s priateľom v Amerike, ona 22, on 23. Pracovali tam aj v McDonalde a aj v iných obchodoch, aby si zarobili. dosť sa namakali a zarobili málo, dnes sa to tam už neoplatí.
A k jedlu, oni si varili sami, kupovali si napr. práškové cesto na palacinky a... a hovorila, že je tam veľa tlstých a že napr. chlieb sa tam ani nedá dostať taký normálny- slaný ako u nás, ale že je sladký, preto sa k nemu zle kombinuje ostatné jedlo. A že aj ovocie a zdravá strava je tam dosť drahá. Takže to nezdravé jedlo je lacnejšie, ale že banány sú lacné. ale napr. jablká sú drahé, takže aj preto sa tam možno tak konzumuje aj ten ich spôsob života.
Koniec koncov, práve preto tam moja sestra ešte aj schudla, lebo tam nemali čo zdravého jesť
neviem ale ja viem že pre mňa bude vždy len Európa domovom :-d ale zase niekto sa z ameriky vráti tučnejší a niekto chudší, a to s tým stravovanímm je pravda, ale ani v takej británií to neni najzdravšie, je to len vec vkusu :-d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A k jedlu, oni si varili sami, kupovali si napr. práškové cesto na palacinky a... a hovorila, že je tam veľa tlstých a že napr. chlieb sa tam ani nedá dostať taký normálny- slaný ako u nás, ale že je sladký, preto sa k nemu zle kombinuje ostatné jedlo. A že aj ovocie a zdravá strava je tam dosť drahá. Takže to nezdravé jedlo je lacnejšie, ale že banány sú lacné. ale napr. jablká sú drahé, takže aj preto sa tam možno tak konzumuje aj ten ich spôsob života.
Koniec koncov, práve preto tam moja sestra ešte aj schudla, lebo tam nemali čo zdravého jesť