povedzme ze radia.. resp inymi slovami vyjadria svoj nazor. ako je jasne, ze i tak si spravim podla seba, ale myslim ze i nazor rodicov je dolezity.
na druhej strane zalezi i na vztahu rodic-dieta.. avsak ten "vo vztahu" vnima svet a "vztah" uplne inak nez ti v jeho okoli a rodicia a dobri kamarati su zvacsa prvi co dokazu postrehnut ako to naozaj je a to uz nehovorim o tom, ze matky casto vycitia, ked nieco nie je tak ako by byt malo..
ale my sme i tak najmudrejsi, takze si vzdy spravime podla seba.. a potom /vacsina/niektori/ placu a nadavaju.. na vsetkych len nie na seba
Tatko: " Dúfam,že keď ho donesieš,nebude mať gate až pod riťou,trenky vytiahnuté až podpazuchami a HLAVNE!!! nech nefajčí,lebo nedovolím,aby sa moja dcéra bozkávala s močkou (plujú kade chodia) !!!"
čo rodičia, farár by mi nikdy neeodpustil,keby som chodila s niekym ineho naboženstva...
no ja osobne si myslím,že pre naboznych rodicov je lepsie mať zaťa hoci ineho nabozenstva ale takeho, co pre neho Boh nieco znamena...ako takeho, ktory je rovnakej viery ako oni, no ani len nema ponatia o tom, co sa v kostole deje...
dufam,ze ste porozumeli...kus čudne som to napisala
to nebolo pič.vanie, to bola vojna tak dlho ičakávana 3.svetová, a padali aj bomby (facky až blesky bili pred očami), ked som dovliekol chalana domov povedal som že som gaj a on je moj frajer!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale teraz nebrania a nemaju preco
povedzme ze radia.. resp inymi slovami vyjadria svoj nazor. ako je jasne, ze i tak si spravim podla seba, ale myslim ze i nazor rodicov je dolezity.
na druhej strane zalezi i na vztahu rodic-dieta.. avsak ten "vo vztahu" vnima svet a "vztah" uplne inak nez ti v jeho okoli a rodicia a dobri kamarati su zvacsa prvi co dokazu postrehnut ako to naozaj je a to uz nehovorim o tom, ze matky casto vycitia, ked nieco nie je tak ako by byt malo..
ale my sme i tak najmudrejsi, takze si vzdy spravime podla seba.. a potom /vacsina/niektori/ placu a nadavaju.. na vsetkych len nie na seba
a keby som mala, nepoviem im to..
,,Na akú školu chodí? Bude mať maturitu?"
no ja osobne si myslím,že pre naboznych rodicov je lepsie mať zaťa hoci ineho nabozenstva ale takeho, co pre neho Boh nieco znamena...ako takeho, ktory je rovnakej viery ako oni, no ani len nema ponatia o tom, co sa v kostole deje...
dufam,ze ste porozumeli...kus čudne som to napisala
A otec sa do ničoho takého aj tak nestará..
filip
Maximálne mi dá mama rady, ale, že by mi niečo zakazovala to nie.