1. Chodí do roboty, urobí všetko čo treba... ale jeho deň je taký, že keď nie je v robote, je doma, tak psí do obedu, potom sa naje, (ak niečo treba urobí to) ľahne si ku notebooku, alebo si zapne telku, je čipsy, proste pozrite si typického Američana tučného, ktorý sedí pred telkou a je čipsy... (môj brat nie je tučný)..., keď ho prestane baviť notebook/telka tak ide von za jebnutými kamarátmi, preč je celý deň, príde domov, ľahne si zase pred notebook alebo telku a leží a je čipsy. Je úplne mimo keď sa ho niečo spýtam...
2. Keď niečo odo mňa chce (bude chcieť) tak je milý, správa sa pekne, smejeme sa, zabávame..., ale keď napr. robím niečo na notebooku a nedám mu ho na pozeranie filmov... tak už som blbec... jednoducho keď neurobím niečo čo chce tak som zlý. Alebo keď na mobile nemá kredit napr. a chce niekomu zavolať a pošlem ho preč, tak zase som len ja „idiot...“
3. Všade za ním ostáva neporiadok. Keď sme napr. celý deň samy, rodičia nie sú doma (aj v noci) ja si za sebou všetko popracem, popravím posteľ, ostane za mnou max. jedna lyžička za jogurtom, no po ňom stále ostane niekoľko pohárov, niekoľko tanierov, keby to aspoň dal do umývadla..., ale nechá to v izbe, na stole, na kuchynskej linke, jeden pohár v jednej izbe, druhý pri posteli, tretí v kuchyni...
Strašne mi to vadí, niekedy sa na neho vôbec nedokážem pozerať, musím ísť preč z domu, alebo si zapnúť hudbu a nevnímať ho... Aký je váš názor na to?
ja som tiez taky, ak je mimo asi ho nieco trapi, ale jeho city neries. Jednoducho mu daj na vyber ci chce mat s tebou zly vztah, alebo bude robit tak ako mu to prikladne ukazujes. Verim, ze si ho uz nutil. Preto by som to skusil znova po dobrom, hlavne po nom neupratuj, skor mu nahrad ine veci, nieco ako kamarat, ako som uz povedal, je obmedzeny na par aktivit, musis mu ukazat alternativu
Začni ho ignorovať. Odpovedaj mu len "hej" "nie" "neviem" "možno" a niekedy zostaň len ticho hoci sa snaží byť milý tak proste buď ticho. Je to tvoj brat takže ho neskôr začne asi trápiť že ho ignoruješ a začne sa správať inak. A ak sa s ním potom znova "udobríš" a on hneď na to začne byť zas kokot tak proste znova ho ignoruj. Proste nenechaj sa manipulovať
Počkaj, jeden z vás odíde z domu alebo tam nebude tak často a bude to dobré. Ale keď ti veľmi pprekáža, čo robí, tak sa s ním o tom vkľude porozprávaj. Tichá domácnosť ešte nikdy nič nevyriešila.
Inak ja som úplne alergický na to, ak niekto dá do umývadla riad bez toho, aby to šiel umyť. Potom tam nie je priestor, aby som umyl ostatné veci.
jezis takychto surodencov. .. uplne mam k tomu apatiu. ja kebyze som jeho matka (tvojho brata) tak ho vyjebem z domu jak spinave pradlo a nebudem sa s nim vobec ale totalne ze vobec srat. myslim si ze toto sa bude len zhorsovat takze ti odporucam - odid - lebo si znicis akurat zdravie na egoistickom nenazranom prasati akym tvoj brat podla info je
upral by som ho ako hada, som perfekcionista a toto by som nezniesol...
možná by stačilo si s ním pohovoriť, neviem či je starší a či mladší..
pekne slovo veľa spraví, ale zas si písal, že sa vie aj usmiať, keď niečo potrebuje...
potom je to vypočítavý človek, v žiline sa tomu hovorí taky vychcálek, len ja, ja, ja a druhý nič...
kedysi bola vojenska služba, tam sa z babík stávali ozajstní chlopy, tvoj brácha by take niečo potreboval zrejme...
ale nebi ho, skúsť s láskou sa pekne okolo neho, možno, že mu zasvieti v tej makovičke
nejake mi to je povedome... No, ty ho nezmenis, mozes ho mat iba rad, modlit sa za neho a mat velku trpezlivost a jeho zena to s nim tiez nebude mat asi dvakrat lahke
a čo môj názor zmení na jeho správaní? nič,., takže načo sa k tomu máme vyjadriť? máme s tebou súcitiť? okej, máš pravdu, je to prasa a čo teraz? ak to chceš vyriešiš tak s tým musíš niečo robiť TY... (a možno ani to nepomôže)
@chlorofyl vies vobec co je to apatia? lebo z toho prispevku sa zda ze nie
ani sa nedivim ze decka chcu co najrychlejsie zdrhnut z domu, ak by bolo mozne uz v 14tich, a rodinu beru ako stelesnenie zla, ked rodicia a buduci rodicia takto zmyslaju. @17@18
jediné čo by ti malo vadiť je ten riad a to, že je hnusný...fakt hento s tým, že je celý deň na ntb, a že spí do dvanástej, chodí s kamošmi von, to je tak trochu jeho vec nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2. Keď niečo odo mňa chce (bude chcieť) tak je milý, správa sa pekne, smejeme sa, zabávame..., ale keď napr. robím niečo na notebooku a nedám mu ho na pozeranie filmov... tak už som blbec... jednoducho keď neurobím niečo čo chce tak som zlý. Alebo keď na mobile nemá kredit napr. a chce niekomu zavolať a pošlem ho preč, tak zase som len ja „idiot...“
3. Všade za ním ostáva neporiadok. Keď sme napr. celý deň samy, rodičia nie sú doma (aj v noci) ja si za sebou všetko popracem, popravím posteľ, ostane za mnou max. jedna lyžička za jogurtom, no po ňom stále ostane niekoľko pohárov, niekoľko tanierov, keby to aspoň dal do umývadla..., ale nechá to v izbe, na stole, na kuchynskej linke, jeden pohár v jednej izbe, druhý pri posteli, tretí v kuchyni...
Strašne mi to vadí, niekedy sa na neho vôbec nedokážem pozerať, musím ísť preč z domu, alebo si zapnúť hudbu a nevnímať ho... Aký je váš názor na to?
Ja psim az do poobedia mimochodom
Inak ja som úplne alergický na to, ak niekto dá do umývadla riad bez toho, aby to šiel umyť. Potom tam nie je priestor, aby som umyl ostatné veci.
možná by stačilo si s ním pohovoriť, neviem či je starší a či mladší..
pekne slovo veľa spraví, ale zas si písal, že sa vie aj usmiať, keď niečo potrebuje...
potom je to vypočítavý človek, v žiline sa tomu hovorí taky vychcálek, len ja, ja, ja a druhý nič...
kedysi bola vojenska služba, tam sa z babík stávali ozajstní chlopy, tvoj brácha by take niečo potreboval zrejme...
ale nebi ho, skúsť s láskou sa pekne okolo neho, možno, že mu zasvieti v tej makovičke
Ale vôbec nerozumiem, čo sa snažíš povedať tým, že keď je doma, tak veľa spí a je na ntb, šak čo má robiť genetické pokusy v kvetináči alebo ako?
ani sa nedivim ze decka chcu co najrychlejsie zdrhnut z domu, ak by bolo mozne uz v 14tich, a rodinu beru ako stelesnenie zla, ked rodicia a buduci rodicia takto zmyslaju.
@17 @18