poviem ti z mojich skromných skúsenosti,lebo chodim do troch podnikov dokopy
Masquerade - chodia tam mladí ľudia,býva to plné,hraju dobre
Uniq- tak isto ako maska,ale neviem ako to tam žije cez víkendy
Ostatne podniky nejsu party teda pokiaľ holduješ rocku skús harley síce je tam staršia klientela ale je tam srandy kopec alebo aj karaoke bar je super
The club- tam som bola parkrat súkromne a nepáčilo sa mi tam,vela pipieek,otravni turisti
1001- tam sa mi tiez nepáčilo
Aa ešte poznám trafo ale tam som nebola,ale mnoho ľudí to chvali
Ja v Bratislave som bol na diskotéke asi pred 3 rokmi Načo tam chodiť ? Ak sa chcem ísť zabaviť s priateľmi idem niekam do normálneho podniku si sadnúť na pivko alebo drink. Proste radšej pub alebo bar. Najlepšie dokonca taký menší (menší počet ľudí viac súkromia pre partiu).
Na poslednej diskotéke som bol v Maďarsku , predtým v NR, TN a PN. Aj to som bol na parkete asi 10 minút inak pri bare alebo v sprievode žien a kolegu.
Najviac ma baví sledovať tie siluety ľudí Naj*baní chlapi na parkete v snahe zbaliť pipku, naj*bané holky, ktoré tancujú na parkete v snahe zaujať ďalej "veľký chlapci" a tak Zaujímave zostavy chodia na diskotéky inak minimum ľudí tam je takých v pohode čo sa došlo vyslovene zabaviť s partiou.
Ja nepotrebujem vyhľadávať kluby Radšej ísť v kruhu priateľov opekať na železnú studienku a bedňu piva k tomu. Prípadne stanovať ,na chatu, k jazeru, k moru, proste niekam do prírody A sem tam festival.
raz som bola v Masqe, videla som same mlade kopie zuzany plackovej s 50rocnymi tlstochmi na bare a bolo mi na grc.
raz som bola v Alize (ked som este nevedela ze to je najvacsia stoka a niekto ma tam zavolal a zistila som, ze je to fakt najvacsia stoka
raz som bola v tkom tom co je na intraku, bud uniqe alebo elam a to uz bola ze uberbieda.
co nam z toho vyplyva..ze KC Dunaj je naj.
V Brarislave? Srsly? Vsak tam skapal pes, raz som bol o s kamosmi hladat najvacsi klub-palace na trnavskom, dosli sme tam nejak o polnoci a nikto tam nebol
@dannyd14 ja chodim na nahodne akcie raz za dva mesiace max, inak chodim len do staroslovienskeho pivovaru a nejakych pajzlikov ja neviem tak ked ti ide len o to nech je tam vela ludi tak chod do trafa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Masquerade - chodia tam mladí ľudia,býva to plné,hraju dobre
Uniq- tak isto ako maska,ale neviem ako to tam žije cez víkendy
Ostatne podniky nejsu party teda pokiaľ holduješ rocku skús harley síce je tam staršia klientela ale je tam srandy kopec alebo aj karaoke bar je super
The club- tam som bola parkrat súkromne a nepáčilo sa mi tam,vela pipieek,otravni turisti
1001- tam sa mi tiez nepáčilo
Aa ešte poznám trafo ale tam som nebola,ale mnoho ľudí to chvali
Ty máš ale skromné skúsenosti na babu.
Inač, dikes za infošku.
Na poslednej diskotéke som bol v Maďarsku , predtým v NR, TN a PN. Aj to som bol na parkete asi 10 minút inak pri bare alebo v sprievode žien a kolegu.
Najviac ma baví sledovať tie siluety ľudí Naj*baní chlapi na parkete v snahe zbaliť pipku, naj*bané holky, ktoré tancujú na parkete v snahe zaujať ďalej "veľký chlapci" a tak Zaujímave zostavy chodia na diskotéky inak minimum ľudí tam je takých v pohode čo sa došlo vyslovene zabaviť s partiou.
Tak ako som písal, pochodené mám všetky disco cluby okrem Bratislavy.
Stačí jeden disco club na vysokej úrovni v Bratislave.
Najlepšie cluby máš v Španielsku, to ti odporúčam ja.
Na pifko a peľenočku najlepšie do Košíc.
Ale dik za infošku, cením si to.
raz som bola v Alize (ked som este nevedela ze to je najvacsia stoka a niekto ma tam zavolal a zistila som, ze je to fakt najvacsia stoka
raz som bola v tkom tom co je na intraku, bud uniqe alebo elam a to uz bola ze uberbieda.
co nam z toho vyplyva..ze KC Dunaj je naj.
z tych typickych disco mi je na grc