na tomto našom malom Slovensku je Bratislava tiež súčasťou sústavy dedín, ale tak je to tu také jediné niečo kde keď žiješ, tak máš možnosti stále niečo robiť. Takže, prakticky áno.
@nenay to je pravda, nežil, len... nejako automaticky upustím od myšlienky rozvinutých KE alebo východu kvôli tomu, že v BA je taký silnejší vplyv západu, teda aspoň mne to tak príde a všeobecne blízkosť Rakúska je taká, že... má to dosť vplyv. Toto je však čisto môj názor! Samozrejme, život v KE môže byť lepší, to naozaj záleží na jedincovi aký si ten život spraví, len mi príde, že BA ponúka tých možností ako si spraviť život lepší o niečo viac.
@tosom ved ja sa len tak pytam, ja som v KE tiez nezila.
ale podla mna sa taketo klasifikovanie na dediny a nedediny dost lisi podla toho, kde si vyrastol.. ja som zo Ziliny napriklad, a odjakziva mi to prislo ako uplne velke mesto - sak 5. ci kolke najvacsie na slovensku! - zato taky Martin, to bola uplna dedina ak chapes teda, co sa tym snazim naznacit. (ani ja sama presne neviem, ked to po sebe citam
napriek tomu ze som rodena bratislavcanka a mavala som silnu alergiu na slovo "blava" (v sucasnosti to mam na salame uz) musim povedat, ze mi je ba dost nesympaticka.. vzdy jak sem dojdem z brna mam akurat tak depresiu a zlu naladu z tohto mesta, ostat zit v ba urcite nechcem.
Ja mám voči BA averziu, takže akékoľvek moje vyjadrenie na tému Bratislava je zaujaté.
Je to pre mňa symbol slovenského snobismu, márnivosti, nevkusu, neestetickosti, nekultúry,
Na Slovensku je mnoho krásnych miest, kde by som si dokázal predstaviť život.. ak už by som mal zostať na Slovensku..
@kath1102 Nechcem ťa uraziť, ale práve v Hlohovci som spoznala asi najviac sedlákov, ľudia sa tam správajú niekedy ako bulovia.
Bratislava je kultúrnejšia ako ostatok Slovenska. Som z Trnavy, ale nebojím sa to priznať. Mentalita a životná úroveň je tam minimálne o 2 levely vyššie ako hocikde inde. Takže ak by sa to týkalo obyvateľov - hovorím áno.
Avšak čo sa týka dopravy, krásy mesta, rozlohovo a tak myslím, že je tu veľa pekných miest. Naša Trnava, Piešťany, Žilina aj Nitra ... V nich vidím oveľa väčšiu krásu. Takisto aj Košice sú krásne.
Blava je možno jedine mesto na Slovensku kde sa da aj zarobit ale architekturu ma strasnu. Priliš velké centrum kde malo ludí býva a všetci sa tlačia na okraji ako sardinky takže z toho že Blava je pekne mesto nič nemajú. Podla mna je dedina vsetko menšie ako krajske mesto, čiže bývam na dedine. A nenávidím to tu. Človek nikdy nemože vediet či ten čo je k nemu milý ho má fakt rád alebo s ním iba nechce príst do konfliktu lebo ho este 1000 krát stretne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
kosice mozno, co ja viem, nikdy som tam nebola
mhd a struktura v bratislave je zlo, ale verim, ze inde je to este horsie a kam som mala moznost polozit nohu, tam naozaj bolo. takze..
ale podla mna sa taketo klasifikovanie na dediny a nedediny dost lisi podla toho, kde si vyrastol.. ja som zo Ziliny napriklad, a odjakziva mi to prislo ako uplne velke mesto - sak 5. ci kolke najvacsie na slovensku! - zato taky Martin, to bola uplna dedina ak chapes teda, co sa tym snazim naznacit. (ani ja sama presne neviem, ked to po sebe citam
Je to pre mňa symbol slovenského snobismu, márnivosti, nevkusu, neestetickosti, nekultúry,
Na Slovensku je mnoho krásnych miest, kde by som si dokázal predstaviť život.. ak už by som mal zostať na Slovensku..
ale lubim bratisku a vyjebte si oko hejteri
Hlohovec jediný, ostatné sú dediny !!!
Bratislava je kultúrnejšia ako ostatok Slovenska. Som z Trnavy, ale nebojím sa to priznať. Mentalita a životná úroveň je tam minimálne o 2 levely vyššie ako hocikde inde. Takže ak by sa to týkalo obyvateľov - hovorím áno.
Avšak čo sa týka dopravy, krásy mesta, rozlohovo a tak myslím, že je tu veľa pekných miest. Naša Trnava, Piešťany, Žilina aj Nitra ... V nich vidím oveľa väčšiu krásu. Takisto aj Košice sú krásne.