Caute ludia, ktory zijete v Bratislave ,potrebujem poradit ,som tu iba chvilu a nepoznam to tu . Kam by sa dnes dalo ist von? Party alebo miesto kde sme stretli nejakych zaujimavych ludi? Pretoze zatial tu nikoho nepozname. ( sme 2 dievcata -19)Poradite m
ja v BA zijem cely zivot ale zeby som vedel o nejakych fakt dobrych miestach...hmm take tu aj su? no este ze aspon nejake dve tri pivarne tu stoja zato lebo uz by som takt neviem............bratislava ja nudne mesto...
Omajgod, ze v unique dobre party... cele mlyny su len pre lenivych cp-ckarov, ktorym sa neche pracovat a tak nemaju peniaze n normalne podniky a slopu v juniku patkorunove vodky. Nieeee.
Napriklad taky Goblins pub sa oplati vidiet. Alebo Zbrojnos. Alebo bars aj NuSpirit, Klub Dole, KC
Dunaj, aj ked tam sa mi velmi nepaci. Pozri stranku kamdomesta.sk alebo citylife.sk
Popripade, ak nevadi komercnost a amaterska profesiobalita, pootvarali kopu hipsterskych a predrazenych podnikov po starom meste.. urban house, beer arena, klubovne, la putiky, foxford, tie gorilie kafeterie...
Ak lubite dobre pivo, odporucam Hostinec Richtar Jakub. Ale na Plzen zabudnite. Skvele pivka z malych pivovarov, s ktorymi nie je spoloscnost oboznamena.
A @djdaniels -ovi odkazujem, ze ho tu nik nedrzi a ked sa mu v bratislave neluuubi, papa. Mne keby sa dakte nepacilo a som svojpravna, dovi dopo. Odchadzam. Nudny si ty, lebo nieco sa ti zjavne nepaci, ale nic s tym nerobis. A to je smutne... btw, ktoere pivarne mas rad?
Ale v podstate ide o to, aky druh hudby a zabavy oblubujete. Su tu aj rockove bary (british rock stars, bar rock...), potom take tie tuc tuc dnb haluz urcize sub club, obycajne disco- pltka, high level disco- primi, havana, alize... karaoke v zelenej ulici.. bars co
@otvoreneokno barrock sa na rockovy podnik akurat hra,to by tam museli mat trochu vačší vyber piva ne "až" 2-3 z toho jeden regresny bažant 10°aby to bol rockovy podnik
@otvoreneokno ved ja ani nevravim ze tu ostat chcem resp ostanem. to preco som tu zatial su moje osobne dovody ktore na nete nikomu nie som povinny vysvetlovat ani vesat na nos. trosku nechapem naco sa ma pytas ktore mam rad. ale sak dobre, to nie je ziadne tajomstvo...sladovna, bratislavsky mestiansky pivovar, plzensky prazdroj...z casu na cas sa ocitnem aj v havane, primi a par dalsich (ked idem za niekym, kto tam uz je...)
@hetfield a ake su dobre piva? Corgon stvorsladovy? aj tak vies o pive nic.
@djdaniels lebo robim v jednej pivarni a zaujalo ma, ktore su dobre. Podla teba. Pokial mas rad dobre piva, tak odporucam Richtar Jakub. 13 roznych piv na vycape, ktore sa kazdy den, obden menia.
@otvoreneokno maš pravdu vobeč nič neviem o pive len som ho začal piť ked ty si mala cca 5 rokov a dobre pivo je napr plzeň,budvar,svijany z našich urpiner ja viem too mainstream for beer hipster
@hetfield je jedno pit pivo 15 rokov a ine o nom naozaj nieco vediet. Pracujem v gastre, v pivarni, ktora vari aj svoje vlastne pivo. A neexistuju hipsterske piva, existuju piva, ktore pozna konzumna spolocnost a potom take, ktore lubia fajnsmekri. A nejde o modu alebo nejaky hit. Ak mi povies co znamena IPA alebo ALE, ake je to pivo a tak dalej, potom sa ma hejtuj.
ja len pridam, ze si skor rad zahram stolny v Storme casto v neskorych hodinach, a v mlynskej je kotolna zas fajn kym to nie je narvane na totalku, (potom v mlynskej v Lucke maju fajnove pivo, alebo terasa pod sturakom, ale tam sa celkovo dobre popija kym nie je tresknuca zima proste v parciku)
cajovne oblubujem na hranie hier kadejakych, pohodicko, cajik a shisha (moje naj, )
na disco dam do pozornosti, ze dakedy som obluboval Lazo-Plazo bar pri Lafranconi pod Machnacom. Neviem ako je to teraz, ale tam bolo vzdy fajne aj cenovo, aj hudbovo, len male vcelku a obcas tam zabludili divni typci co sa strasne hrali na machrikov), ale hlavne pozitivne pocity. Paci sa mi, ako zvykli alebo aj davaju este tematicke zurky casto spojene s akciou na drink ci konkretny chlast nejaky, .
(mam odtial fotku od ich fotografa z piratskej noci, akcia na kapitana, mal som cely vecer zdarma, lebo sme prisli jedini kostymovani, )
@otvoreneokno ok tak ked si taky pivny znalec tak nechapem o čo ti ide,napisal som že v rock ok je slaby vyber piva lebo tam maju akurát krušovice a bažant 10° a ty si do mna začala jebať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Napriklad taky Goblins pub sa oplati vidiet. Alebo Zbrojnos. Alebo bars aj NuSpirit, Klub Dole, KC
Dunaj, aj ked tam sa mi velmi nepaci. Pozri stranku kamdomesta.sk alebo citylife.sk
Popripade, ak nevadi komercnost a amaterska profesiobalita, pootvarali kopu hipsterskych a predrazenych podnikov po starom meste.. urban house, beer arena, klubovne, la putiky, foxford, tie gorilie kafeterie...
Ak lubite dobre pivo, odporucam Hostinec Richtar Jakub. Ale na Plzen zabudnite. Skvele pivka z malych pivovarov, s ktorymi nie je spoloscnost oboznamena.
A @djdaniels -ovi odkazujem, ze ho tu nik nedrzi a ked sa mu v bratislave neluuubi, papa. Mne keby sa dakte nepacilo a som svojpravna, dovi dopo. Odchadzam. Nudny si ty, lebo nieco sa ti zjavne nepaci, ale nic s tym nerobis. A to je smutne... btw, ktoere pivarne mas rad?
@djdaniels lebo robim v jednej pivarni a zaujalo ma, ktore su dobre. Podla teba. Pokial mas rad dobre piva, tak odporucam Richtar Jakub. 13 roznych piv na vycape, ktore sa kazdy den, obden menia.
cisty fake
» mpba.sk/...
inak @25 je riadne fajne zhrnutie ...
ja len pridam, ze si skor rad zahram stolny v Storme casto v neskorych hodinach, a v mlynskej je kotolna zas fajn kym to nie je narvane na totalku, (potom v mlynskej v Lucke maju fajnove pivo, alebo terasa pod sturakom, ale tam sa celkovo dobre popija kym nie je tresknuca zima proste v parciku)
cajovne oblubujem na hranie hier kadejakych, pohodicko, cajik a shisha (moje naj, )
na disco dam do pozornosti, ze dakedy som obluboval Lazo-Plazo bar pri Lafranconi pod Machnacom. Neviem ako je to teraz, ale tam bolo vzdy fajne aj cenovo, aj hudbovo, len male vcelku a obcas tam zabludili divni typci co sa strasne hrali na machrikov), ale hlavne pozitivne pocity. Paci sa mi, ako zvykli alebo aj davaju este tematicke zurky casto spojene s akciou na drink ci konkretny chlast nejaky, .
(mam odtial fotku od ich fotografa z piratskej noci, akcia na kapitana, mal som cely vecer zdarma, lebo sme prisli jedini kostymovani, )
a nechválim sa to nie je chválenie skôr pre srandu