prvy krat som mal obavy ci to bude dobre ale ked som videl prvy diel - currahee hned ma to chytilo! ale tak som uz dopredu tusil ze to bude dobre ved spielberg a tom hanks to je nebezpecna kombinacia na vytvorenie takeho velkodiela!
Bratstvo neohrozenych som videl len nedavno ked som zistil ze vobec existuje! Keby som mal cas tak by som ho pozrel hned teraz! Tie bojove sceny su nakamerovane skvele uplne realne ved je to skutocna udalost. kazda cast ma nieco do seba!
Obsadenie je vyborne a herecke vykony este lepsie! Nie ako tie lacne filmy! najzaujimavejsie su postavy ako: porucik Dick Winters (na konci uz major), Carwood lipton ci zdravotnik Eugene Roe a dalsi na ktorych si teraz nespomeniem!
Piatu cast Krizovatky reziroval samotny Tom Hanks a ta scena na konci ked vojaci odchadzali na frontu udrzat liniu v Belgicku bola skvela! hudba sa mi paci preto som si zohnal soundtrack!
Tommy Hanks si tam vraj zahral aj nejaku miniulohu britskeho vojaka ale ja som ho nezaregistroval,moja oblubena postava je kapitan Nixon ktoru si za celu vojnu ani raz nevystrelil ale ako jediny z roty E mal tri bojove zoskosky
Tak to je super film! ja som ho videl len asi 5 krat a pozrel by som ho znovu! Len nemam nanho vzdy cas! je sice dost dlhy ale to vobec neprekaza ved kvalitny film by mal byt dlhy aspon na dva hodiny! Mnohi si myslia ze zaciatok je najlepsi ale to nie je pravda! Cely film je perfektne dielo
@9 co sa tyka Sobela tak v knihe sa pise ze vsetci sa zhodli na tom ze tym ze bol na nich taky tvrdy z nich urobil lepsich vojakov ako boli ostatny ale na druhej strane bol Sobel totalne neschopny ako velitel v boji a nikto nechcel ist do akcie pod jeho velenim lebo by to bola katastrofa
Skvely serial, mam cely stiahnuty Ked to premierovali na HBO, kazdu sobotu vecer som ostaval doma aby som si ho o 21 00 pozrel a potom tyzden na to v reprize Takze uz som ho videl 3 krat
Tak to je pravda s tym Sobelom! Ved on sam povedal ze tej z roty E chce mat najlepsiu rotu toho pluku! Ale sa zhodli o tom ze s jeho velenim do boja nepojdu vedel sice vycvicit rotu tvrdo ale v taktike boja vobec neuspel. Nevedel pracovat s mapou a odhadovat napriek tomu por. Winters bol dobrym taktikom to uz je vidiet hned v prvej casti - Currahee.
V tretej epizode Carentan bolo pouzite viac pyrotechniky nez v celom filme Saving private Ryan! Ani sa zo nezda ale fakt tam boli tvrde boje o samotne mesto Carentan a na predmesti Carentanu. Ak to niekdo nezaregistroval nech si znovu pozrie tu cast!
na bitke o Carentan je zaujimave ze bolo branene nemeckymi vysadkarmi,teda to bol boj medzi americkymi a nemeckymi vysadkarmi a treba povedat ze nemecky vysadkari boli casto veterani z ruska alebo afriky
Ked som sledoval uz poslednu cast tak som si myslel za to bude najzaujimavejsia cast. Sice by mnohi povedali ze nebola dobra (len kvoli tomu ze sa tam nebojovalo) ale mne sa pacila hlavne kvoli tomu ako to cele uz konci!
Medzi zaujimave sceny boli:
Ked sa porucik Speirs rozpraval s tym ozratym co strelil Grantovi do hlavy.
- Kde je hajzel zbraň
- Jaka zbraň?
(drizk pištolou po papuli!)
- Když mluvíš s dustojníkem říka se pane!
alebo ked uvidel Winters na letisku Sobela.
- Kapitáne Soble!
- Majore Wintersi
(Winters uz nasrato!)
- Kapitane Soble!
(Sobel sa otoci a Winters)
- zdravime hodnost a ne člověka!
Take ponizenie pre Sobela, ktore tam uplne pasuje!
@tom9117 Ja som tež velky fanusik Bratstva asi aj večší než ty , pametam si jak som to kukaval na stv1 v noci o 11tej a ked rodicia spali no proste potme v obyvacke , super zazitok .Kazdy tyzden som sa tešil na novy diel skvela hudba , uvodny soundtrack , super herci , proste vsetko the best
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jaj už som napísala tak nič
Medzi zaujimave sceny boli:
Ked sa porucik Speirs rozpraval s tym ozratym co strelil Grantovi do hlavy.
- Kde je hajzel zbraň
- Jaka zbraň?
(drizk pištolou po papuli!)
- Když mluvíš s dustojníkem říka se pane!
alebo ked uvidel Winters na letisku Sobela.
- Kapitáne Soble!
- Majore Wintersi
(Winters uz nasrato!)
- Kapitane Soble!
(Sobel sa otoci a Winters)
- zdravime hodnost a ne člověka!
Take ponizenie pre Sobela, ktore tam uplne pasuje!
Len skoda ze uz konec ...
Su najlepsie ake som nasiel! Stoja za to!
1. Official trailer:
2. Trailer (hi-res):
Mám prdel v prdeli. Kamárát na to
Máš kliku z prdele Joe.
Vedeli ste, že Winters nedávno zomrel? 2. 1. 2011 R.I.P.