Ja by som chcel vediet že aky postoj maju iny ludia k tomuto tancu...či sa im paci,či ho ešte nejak moc nepoznaju,či si myslia že ludia co ho tancuju nemaju rozum chichi atd....
ahojky...tak moj kamarat učí breakdance....je to super šport chce to kondicku ale stoji to zato nie je to jednoduche no cloveksa do toho zamiluje...mam doma nejake breakdancove videa a fotky ,videla som par vystupeni no podla mna to je zaujimave spojenie tancu a gymnastiky
som rad ze reaguješ.a kde uči ten break dance?a to s tym spojenim tanca a gymnastiky mas pravdu, ale ja by som skor povedal že je to hlavne o tom čo pri tom tanci citis, nemusis byt ani moc roztahany a, nemusis davat nejake salta..stačia pekne vychytavky do hudby pekny steel a je to break dance ako vyšity.a ty tiež tancuješ či ee??nemusi to byť break hip-hop a bo nieč take?
Ved jasne ze hudbu musis citit to bez toho ani nejde Treba mas obcas taky freestyle vies ako No on uci v Nitre na strednej skoly elektrotechnickej v Mlynarciach neviem presny nazov Ja tancujem hip hop...ale tak tmu som sa zacala venovat len pred pol okom ale bavi ma t a ty ucis ci tancujes?
hmm no tancujem uz pomalicky 3 roky...a dost mi to zmenilo zivot...som rad ze som s tym zacal bo to nie je len tanec je to aj zivotny styl..proste zijes ako tancujes a tancujes ako zijes...
Mnoho ludi odsudzuju brejkerov, zeby tym ze break dance vznikol za komunistov, alebo 80 tych rokov??..Styl hip hop, nadavky, zeby punk bol 100x lepsi?? Ti co to neskusili, tancovat pred davom ludi, vystupenie, citit ich naladu, ich zivot,... je nieco neopisatelne.. nech zije break dance, hip hop!!
jou uplny suhlas...ja sice netancujem ale nechapem ako to moze niekto odsudit ked to pozna len zbezne.ci uz sa to tyka brejku alebo hip-hopu a pod. ...
na youtube je vela instruktaznych videi Miki212 ale tak ti poviem ze z videa sa aspon ked uplne zacinas uci dost na prd , neviem jak iny ale ja som z videa nepochopil ani six step ale ked mi to ukazali tak to uz slo
ahoj fenix..no tak jasne ze break dance je super...mam ho rad a dokonca som s tebou aj v crew..hahaha..príd aj na moj chat..aj ja mam break dance ale s malymi písmenkami...hihi
Zdarec ludia,
V česku jsme založili jedno forum o breakdance a chceme ho rozvíjet, tak pokud vás breakdance baví, tak se sem určitě mrkněte a kdyžtak se registrujte. Link: www.bboy-forum.cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
je to dobra vec..ale power sa z toho nenaucís..
V česku jsme založili jedno forum o breakdance a chceme ho rozvíjet, tak pokud vás breakdance baví, tak se sem určitě mrkněte a kdyžtak se registrujte. Link: www.bboy-forum.cz