predávala som vo večierke alebo som brigádovala ako telefonistka, archivárka, kuchárka, či fotografka alebo všelijaké administratívne práce a práce s PC...
som maskérka v divadle a som s tým spokojná dobre platia , dobrý kolektív a hlavne čo je najlepšie poznám sa z hercami a ked´sa to taj vezme tak každú hru mám zadarmo a môžem ju videť viackrát.
roznasanie letakov, dokladanie tovaru v obchode,pokladnik v supermarketoch, obsluha parkoviska, rekonstrukcne prace v Palfiho palaci na Zamockej, kde sme odkryli pivnicne priestory a hlavne stare malby na stenach, ktore su uz dnes pekne zrekonstruovane...,, rozne brigady po stavbach, hlavne buracie prace, najzaujimavejsia bola likvidacia starej tehliarne na Mytnej,, atd... prace bolo dost...
Este doplnim,,, sadenie stromcekov,teda vysadba na 4 hektarovom poli, zavadzanie elektriny a ventilacie do chovnych kurnikov, raz aj zber bazy,,,to sice bola nuda ale dalo sa, na dostihoch zasa zakryvanie drahy foliami pred snehom, potom zasa odkryvanie ,, v tlaciarni,,, vsade mozne kde sa dalo,, "komu sa neleni tomu sa zeleni"
v Makyte - štítkovali sme látky (ako ked v obchode dávate cenovky, tak my sme priradovali jednotlivým dielom oblečenia poradové čísla doteraz nechápem zmysel)
office manager
vypĺňam internetovú databázu jednej služby na sme + občas píšem texty
Hmm, na stavbach som robil, okna som menil za plastove (o bolo fajn, clovek sa dobre odreagoval ked pacidlom vylamoval tie drevene ramy), v tescu pri sunke a syroch . V baumaxe, v hornbachu odelenie zahrad, stavebnin, farieb (aj tie boli fajn, tam som sa vozil na paletaku a skryval sa v sklade . V jednej fabrike co vyraba take bezpecnostne suciastky pre peugot, v cistiarni...to bol otras, 40 stupnov, dusno, octovy smrad...ruky rozmocene od tych balov latky co sa tam prali. A klasicke upratovanie
Roznasanie trnavska - najlepsia brigada ktoru som kedy mal to nebolo iba roznasanie to bolo poslanie To mi urobilo vztahy s kompletnym tretim kolenom
Daval som pozor na deti par krat ,to ma bavilo lebo mi to dalo prilezitost hrat sa s legom
Predaval som hambace, v knihtlaciarni som si valal sunky lebo tam bolo viac brigadnikov ako potrebovali (neriesme hlavne ze mi zaplatili xD )
A v pekarni To bolo uplne super
Z tych tvrdcich na stavbe , vo vyrobe stavebneho materialu (konkretne ja som plnil vrecia sadrou a robil palety) a uplny humus..... v pugeote ked som cistil masiny od zhoretej gumy a dalsich chemikalii akoze tam som nevydrzal.... to som po par dnoch proste isiel domo za tie kese mi ten sajrajt fakt nestal.....
A jedna jednorazova co si este pamatam, v banke som prenasal skrine zo 7 poschodia na druhe po schodoch nove skrine zase zdola hore, co som robil s istym ozralom, ktory mal problem zdvihnut sameho seba nie to este skrinu takze to bolo dost o hubu ......
zbieranie podpisov pre vznik novej politickej strany (sral som na to aka, hlavne ze boli prachy , druhe leto brigada v disco klube (upratovanie a priprava akcii) a momentalne odpocet plynovych meracov z radiatorov (nabeham sa sice jak debil, ale stoji to za to )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
lektor v banskom múzeu
archeológia
korekcia článkov
písanie článkov
Ale všetko je lepšie než tá blbá promotérka... To boli síce parádne prachy ale ma to ubíjalo
inventury v obchodoch
chmelove brigády
kukurickové brigády
dokladanie tovaru v metre
callcentrum
pokladna v tescu
pri textile v tescu
pomahanie v obchode so spodnou bieliznou
anketarka pre makro v prahe
v tlačiarni - to bolo hrozne otravné
v kníhkupectve - to ma bavilo asi najviac
v Makyte - štítkovali sme látky (ako ked v obchode dávate cenovky, tak my sme priradovali jednotlivým dielom oblečenia poradové čísla doteraz nechápem zmysel)
office manager
vypĺňam internetovú databázu jednej služby na sme + občas píšem texty
Daval som pozor na deti par krat ,to ma bavilo lebo mi to dalo prilezitost hrat sa s legom
Predaval som hambace, v knihtlaciarni som si valal sunky lebo tam bolo viac brigadnikov ako potrebovali (neriesme hlavne ze mi zaplatili xD )
A v pekarni To bolo uplne super
Z tych tvrdcich na stavbe , vo vyrobe stavebneho materialu (konkretne ja som plnil vrecia sadrou a robil palety) a uplny humus..... v pugeote ked som cistil masiny od zhoretej gumy a dalsich chemikalii akoze tam som nevydrzal.... to som po par dnoch proste isiel domo za tie kese mi ten sajrajt fakt nestal.....
A jedna jednorazova co si este pamatam, v banke som prenasal skrine zo 7 poschodia na druhe po schodoch nove skrine zase zdola hore, co som robil s istym ozralom, ktory mal problem zdvihnut sameho seba nie to este skrinu takze to bolo dost o hubu ......
písanie a zakladanie dokumentov
v tlačiarni skladanie letákov, povinná brigáda zo školy
počúvanie hudby, som le krúžkovala či sa mi páči alebo nepáči skladba
umývanie lakovne už nikdy viac najhoršie čo môže byť
predávanie skladačiek v zoo- nekonečné oslovovanie ľudí, ale aspoň som mohla celý deň sledovať levy a malé medvedíky
práca s kozmetikou a ešte inventúry v obchode
vyráábaa a predávala som zmrzku (nuda)
a predávala na vianocnych trhoch