Chcela som sem pridať prezentáciu ale píše mi že to musí mať formát videa. Potešilo by ma keby mi niekto poradil ako mám toto vyriešiť?ale nebolo by odveci povoliť prezentácie nemyslíte?
povoliť prezentaciu by bolo dooosť náročné si myslím. Inak ja som sa už pýtal na to isté mám to niekde v mojich založených diskusiách :p Skús sa tam kuknúť
ale ak to nie je veľmi náročná tá prezentácia - skús ten windows movie maker, ten program má každý windovs hneď po nainštalovaní a je naozaj vééééľmi jednoduchý
a prosím vás, dakto mi napíšte, ako vložiť svoje videjko do profilu ták, aby to tam aj hralo celé, viete ... hello, please, odkazy pre tých, čo sú ochotní pomôcť blbej zippore@xperiax@dreamagall@tunidlo
Tu sa dajú nahrávať dokumenty, a okrem iného aj prezentácie:
www.scribd.com
Citácia z webu:
Scribd supports most common document formats. If you're not sure, try uploading it.
Microsoft Office: Microsoft Word Files doc, docx Microsoft Powerpoint Files ppt, pptx, pps Microsoft Excel Files xls, xlsx
PDF: PDF pdf, ps
Open Office: Open Office Documents odt, odp, sxw, sxi, etc.
Text: Text Documents txt, rtf
Ale ktovie, možno bude stačiť uploadnúť video na youtube, (ani to nevie, lebo to tiež ešte nerobil) potom v profile klik na "linka" a potom pred " " dať link na video ... ? ...
@12 tam dakde napravo na youtube mas ze vlozit resp. embed.. take daco, co zacina spicatou zatvorkou a pokracuje object width="425"... atd. to si skopiruj do profilu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
staihni si nejaku program,ktory ti preondi(nenapada ma to slovo)prezentaciu do foramtu videa
Program pre debilov (ovládam dokonca aj ja).
www.scribd.com
Citácia z webu:
Scribd supports most common document formats. If you're not sure, try uploading it.
Microsoft Office: Microsoft Word Files doc, docx Microsoft Powerpoint Files ppt, pptx, pps Microsoft Excel Files xls, xlsx
PDF: PDF pdf, ps
Open Office: Open Office Documents odt, odp, sxw, sxi, etc.
Text: Text Documents txt, rtf
Ale ktovie, možno bude stačiť uploadnúť video na youtube, (ani to nevie, lebo to tiež ešte nerobil) potom v profile klik na "linka" a potom pred " " dať link na video ... ? ...