robil tu niekto v Kauflande? lebo viem že napr. vo Freshi sa dá robiť ako dokladanie tovaru ale dá sa aj v Kauflande? lebo čo viem tak v Kauflande sa zapisujete že kedy dôjdete a kedy pôjdete tak preto rozmýšľam že tam pôjdem keďže z výšky odídem a musím
šak aj v Kauflane musí niekto robiť... tak hádam ti tu nebude nikto nadávať, aj keď sme na birdzi, tak ktovie
Veď sa najskôr spýtaj, že či tam vôbec berú, píšeš dosť chaoticky
@alysia jasné to sa pôjdem spýtať. bola som v piatok v Kauflande a prerábajú tam čiže mohli by brať ale pôjdem sa opýtať. len najprv musím ísť na úrad s papierom že ma vylúčili. ale aj tak sa pôjdem opýtať najprv a budem musieť aj tete povedať že keď tak ako brigádnik ale že budem na úrade lebo že ma vykopnú zo school
@jezismariakokot ... ja len potrebujem dačo preto sa pýtam a myslím že v Kauflande sa zapisuješ že kedy prídeš ale neviem ako je to vo Freshi. Lebo niekto mi hovoril že sa brigáduje 8 hodín
V kauflande si zmeny zapisuješ ako chceš, teda no.. z daných možností väčšinou.. ale musíš počítať s tým, že to je len brigáda (zamestnancov berú málokedy) a teda ak ťa vylúčia aj tak budeš musieť behať po úrade práce atď
Čo že si napišeš kedy chceš prisť a kedy odijdeš? to mi nesedí moc.. a tiež si myslím že ak chceš nejakú brigádu tak skús skôr za pokladňou lebo keby ti tam daju ponosiť tie minerálky čo su zabalené po 6 a niesla by si ich viac krát tak by si tam ani týždeň robiť zo začiatku nevydržala podľa mňa a to len mineralky som spomenul si predstav potom ešte mlieko nosiť atd
(ja som chcel vykladať tovar v Tescu ale mi povedali že až od 18 smiem lebo musím zodpovedný byť za tovar)..
@skingirl94 ... jj to viem že treba behať. len vieš chcem už trz dohodnúť čo a ako. @kittan ... kamoška dokladala vo Freshi (ale to je iné). keďže je to brigáda tak viem, že vrámci možnosti. ja len aby som niečo robila.
@skingirl94 aj ja si myslím že ťažké nedávajú lebo aj bývalá spolužiačka dokladala ale vo Freshi. A nevies že ako dlho sa tam robí? 8 hodín lebo ja ked budem na urade tak nebudem môcť robit viac ako myslim ze 130 €
@sanny19 ono to je tak, že je rozpísaný nejaký plán na mesiac a ty sa pozapisuješ na také zmeny ako tebe vyhovujú. Ja som robila viac na pokladni a patrila som pod vedúce pokladní, takže ja som mala trochu iné zmeny ako tí, čo robili čisto na ploche ale my sme mali napríklad zmeny ranné 7-15, 8-15, 9-13 alebo poobedné 15-20, 15-21, 15-22... ale mohla si sa s vedúcimi dohodnúť aj na inom čase, ja som niekedy robila aj 11-18 alebo tak to je fakt dosť individuálne, ale dokladači majú iné zmeny, lebo ráno tam napríklad boli skôr ako my vždy ale tiež sa to dá vybaviť s vedúcou.. a čo sa týka zárobku a hodín toho sa nemusíš báť.. môžeš maximálne zarobiť okolo 150 eur teda to je nejakých 65 hodín plus mínus.. majú to proste nastavené tak, aby nemuseli nič zdaňovať atď..
@skngirl ... Ďakujem veľmi pekne ja potrebujem hlavne kvoli stvrtkom vtedy nieco mam uz od piatej do siedmej a da sa napr dohodnut ze pridem cely tyzden rano sice nebrigaduje sa kazdy den. Ale aj tak ked sa budem pytat ci sa da budem musiet veducej povedat ze som na urade resp ze som isla het zo skoly a chcem ist inam. Mne by aj vo freshi sa dalo to je blizsie ale je to tam kde byvam a velmi ma to tam netaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Veď sa najskôr spýtaj, že či tam vôbec berú, píšeš dosť chaoticky
(ja som chcel vykladať tovar v Tescu ale mi povedali že až od 18 smiem lebo musím zodpovedný byť za tovar)..
@kittan ... kamoška dokladala vo Freshi (ale to je iné). keďže je to brigáda tak viem, že vrámci možnosti. ja len aby som niečo robila.