Ahoj, ma niekto skusenosti, napr. zber uhoriek v nemecku? abo zber citronov.. cez aku agenturu mam ist? Same podvody su vsade tak lepsie takto kto uz bol a vie povedat daco spolahlive.. diky...
Neradím ti to. Kamarát mal ísť takto v 2010 do Slovinska. Došli tam a zistili, že toho, čo to "organizoval" zatkla polícia čo bol na inej v Španielsku - meškala im výplata, resp. dostali menej a ubytovanie si platili oni, nebolo im vôbec preplácané, ako bolo sľúbené
Ja som chcela tiež odísť do zahraničia pracovať na dlhší čas..Ale každú ponuku čo som našla som hned mohla zavrhnúť,kvôli agentúre..
Prečítala som si o dosť agentúrach..Aj som skúšala vyhladávať nejaké seriózne..Ale môj názor je,že na Slovensku seriózna agentúra nie je..naozaj asi len cez známeho niekoho,alebo súkromne mimo agentúry..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Prečítala som si o dosť agentúrach..Aj som skúšala vyhladávať nejaké seriózne..Ale môj názor je,že na Slovensku seriózna agentúra nie je..naozaj asi len cez známeho niekoho,alebo súkromne mimo agentúry..
Osobné skúsenosti ale nemám. Inak ak by ste niekto nakoniec išli a bolo by voľné miesto, kľudne sa mi ozvite, možno by som sa pridal
I ked som nesiel konkretne na zber ovocia.
Okrem toho je to dost malo platena robota...
(ale kebyže mám 18, tak idem!