Záleží to na akú školu pôjdeš...
Keď zadelíš medicínu alebo informatiku ťažko budeš stíhať žiť nie to ešte pracovať...
A ak pôjdeš na pseudo výšky tak prečo nie.
od konca aprila som zacal brigadovat, vtedy mi akurat koncil semester a pomaly zacinalo skuskove...chvilami som toho mal uz fakt dost (ale nakoniec som to zvladol a nechodil som tam samozrejme kazdy den ..a studujem medicinu)
@5 akurát som si spomenula na kamaráta informatika, v treťom ročníku, čo pracuje na full time lebo okrem jedného predmetu a bakalárky mal všetko spravené ale ok.... to len tak pomimo.
na tých ľahších sa určite dá aj keď vlastne všetkých čo poznám robia okolo tých 80 hodín mesačne a to nemajú problém a zas si myslím, že to nie je potrebné preháňať ak nemusíš.
v krajinach, kde maju tie skoly vyssiu uroven studenti nezvyknu brigadovat,
beru pozicky a plne sa venuju vcelku narocnemu studiu do hlbky ...
just fyi
prvy rok jo, ale som zvedava ako zvladnem tento semester... opakovaie jazyka+ďalší jazyk+pokračovanie v jazyku a 2 predmety tkoré opakujema musím dať...
lebo ako základom u nás je samoštúdium...ludiua si povedia "háá ty máš len tri dni školy" ale to všekto okolo čo vidno neni
závisí čo budeš študovať a aká si šikovná, čo všetko potrebuješ platiť a tak... @lawey mám skoro podobný problém s tými predmetmi v tom ďalšom semestri ma asi jebne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keď zadelíš medicínu alebo informatiku ťažko budeš stíhať žiť nie to ešte pracovať...
A ak pôjdeš na pseudo výšky tak prečo nie.
Na začiatku semestra sú vždy najväčšie výdavky, je to tak ?
na tých ľahších sa určite dá aj keď vlastne všetkých čo poznám robia okolo tých 80 hodín mesačne a to nemajú problém a zas si myslím, že to nie je potrebné preháňať ak nemusíš.
beru pozicky a plne sa venuju vcelku narocnemu studiu do hlbky ...
just fyi
lebo ako základom u nás je samoštúdium...ludiua si povedia "háá ty máš len tri dni školy" ale to všekto okolo čo vidno neni
@lawey mám skoro podobný problém s tými predmetmi v tom ďalšom semestri ma asi jebne