Čavte mám 16 a chodím na SŠ v Bratislave kde aj bývam(ale nie som z tadeto=nemám tu veľa známostí). Snažím sa nájsť nejakú brigádu pre mňa v Bratislave. Ovládam balíček Office, prácu s netom, mám veľmi dobré výsledky v škole(=AJ, Mat, Sj,...) prípadne aj
chlapče, dnes som akurát poplakávala pri prezeraní si študentských portálov zameraných na brigády že prečo nie som v BA, je tam neskutočné množstvo brigád... hľadaj na portáloch typu brigada.sk etc.
@1 skus tie portaly ešte raz poriadne pokukat,niečo najdes . Aspon nejake roznášanie novin,už ked nič ine.
ja som mala vždy stastie na brigady! ňähähää! Držim palce
@ivomax dnes som pzoerala brigadu, ktora je od 14:00 do 19:00. kde je problem?
brigadu mozu vykonavat ludia od 16 rokov, kde je problem?
alebo mozes pracovat cez vikend.
zas necakaj, ze sa po tebe vrhnu vsetky spolocnosti sveta a ponuknu ti neodolatelnu pracu... musis aj ty trochu prisposobit naroky.
Počas strednej školy som brigádoval(zarobil som toľko, že som sa živil sám), dá sa to v BA bez problémov, stredoškolák má veľmi veľa času a minimum povinností a učenia...
To že ovládaš office je pekné, no nehľadaj administratívu, takmer nereálne(teda aspoň mne sa to ako stredoškolákovi nepodarilo a majú s tým problém aj vysokoškoláci v nižších ročníkoch).
Popozeraj brigády typu call centrá, pokladník, dokladanie tovaru, fast food...
Ak ti to nebude časovo vyhovovať, tak použi služby personálnych agentúr (mne toto vyhovovalo viac, robil som kedy som chcel ja a nie, kedy mi určili oni). S Index Nosluš nemám najhoršie skúsenosti.
@nataly005 heeej ? to len tu v Po sú nahlavu keď si zákazník vypýta cigarety alebo chce zaplatiť alkohol nemôže mu ich brigádnik pod 18 nablokovať je to trošku trápne lebo musíš poprosiť pokladňu vedľa...
Zarábajte na reklame iných. Nainštalujte si program v ktorom sa zobrazuje reklama - surfbar - a zarábajte. Nie je potrebné nič robiť len mať spustený počítač a tento program. Môj zárobok je 800 dolárov mesačne a stále to rastie. Nie sú tu ŽIADNE SKRYTÉ POPLATKY. Je len na Vás koľko zarobíte. Pre viac info mi napíšte na tomas.hrebik@gmail.com.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som mala vždy stastie na brigady! ňähähää! Držim palce
brigadu mozu vykonavat ludia od 16 rokov, kde je problem?
alebo mozes pracovat cez vikend.
zas necakaj, ze sa po tebe vrhnu vsetky spolocnosti sveta a ponuknu ti neodolatelnu pracu... musis aj ty trochu prisposobit naroky.
mám sa tam zaregistrovať??
To že ovládaš office je pekné, no nehľadaj administratívu, takmer nereálne(teda aspoň mne sa to ako stredoškolákovi nepodarilo a majú s tým problém aj vysokoškoláci v nižších ročníkoch).
Popozeraj brigády typu call centrá, pokladník, dokladanie tovaru, fast food...
Ak ti to nebude časovo vyhovovať, tak použi služby personálnych agentúr (mne toto vyhovovalo viac, robil som kedy som chcel ja a nie, kedy mi určili oni). S Index Nosluš nemám najhoršie skúsenosti.