no ale neviem, čo sa čudujete! ja som už o takej brigáde počula. ale tiež sama neviem, kde sa na to popýtať... asi ísť rovno do márnice a spýtať sa, či nechcú nejakého brigádnika
Čo je na tom také divné? Šak sú to len telá... a za tie prachy, prečo nie. Skôr by ma zaujímalo ako riešia "umývanie" keď má to telo rozpitvané brucho, alebo vystrelený mozog Alebo ako sa tam ťahajú s nejakým 130 kilovým chlapom
@fxx kde majú štítky? Takto to vyzerá niekde v ugande...
Myslim, ze pobyt v marnici za kolkokolvek eur by vo mne vyvolal tak vyraznu psychicku ujmu, ze by mi to zato nestalo. Ale hmm...pisem o sebe, inak nic v zlom, niekto to asi robit musi.
nemyslim ze by napln prace nas bola taka ze umyt hlavu z dierou a bez mozgu ci podobne chujoviny ako rozpitvane brucho, tie tela by boli - aspon podla mna normalne, cize bez pitvy parania , odtrhnutych koncatin, a vraj za 1h/100Eur takze to by sa dalo ale povinne iba na lacno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@krampus
hovada
Kamošov kamoš či tak niekto tam robil,chcel som aj ja ale ešte som nemal 18,a vlastne ty ani nemožeš lebo tam berú len od 18.
A neviem čo je na tom,kludne by som to robil,veď len umývaš/presuvaš/skladaš mrtvoly.
Raz to skusim vyskušať.
@fxx a ako sa k tomu dostal? len tak im zavolal či nemajú záujem o jeho brigádnicke služby?
ale vtedy som chcel aj ja,aj kamoš,len sme nemali 18,a potom som na to neak zabudol...
Ale vraj tam vačšinou robia len takýto "brigádnici".
@fxx kde majú štítky? Takto to vyzerá niekde v ugande...
@fxx Dakujem, prave som vecerala.
No ale keď už predsa, choď za hrobárom a spýtaj sa
a zdvíhanie? rovnako ako keď potrebuješ po operácii preniesť takého chlapa. čo na tom všetkom furt vidíte?
@mm47 ja nehovorim ze by som to zvladla. ale chcela by som to skusit.. chudobny studentsky zivot
sa ale musim priznat, nakoniec som vtedy triedila blocky v taxisluzbe za 50e/mesiac