Tieto letné prázdniny by som chcela ísť aj so spolužiačkou brigádovať do Británie, jednak kvôli finančným dôvodom a jednak kvôli jazyku, avšak nemám ani šajn cez čo tam ísť. Máte nejaké skúsenosti s brigádovaním v UK? Cez koho/akú agentúru ste tam šli? Po
Cez jednu Bratislavsku agenturu, myslim, ze to bolo Loty,s.r.o. a ked som sa tam okukal, tak mi moji znami anglicania nasli lepsi flek a potom som si uz vzdy pracu nasiel sam. Apropo tu agenturu neodporucam, ich komunikacia konci vycestovanim za hranice...
Letne prazdniny = zber ovocia, to je najpravdepodobnejsie, jahody, jablka, maliny, slivky, popripade do baliarne.
Urcite by som si overil agenturu ktorou pojdem, pokukal nejake fora a diskusie a hlavne si overil ci maju na sprostrekovanie prac licenciu, aby to nedopadlo tak, ze to budu len nejaky fiskusi, ktori vezmu peniaze a ziadna praca nebude...
@oinomaos No veď preto všade chodím po nete, hľadám, tak som si povedala že zaskočím aj sem, čo ako Birdzáci, aké skúsenosti s tým majú a tak... Chcela som niečo také, kde by som prišla aj do kontaktu s jazykom, viac než len ohlásením sa dakde v robote alebo čo Keďže som predtým zvažovala jazykový pobyt ale to je príšerne drahé.
čo tak viem z počutia tak je sranda isť robiť v potravinárstve, určite si naspať prinesieš fóbiu na nejake jedlo Kamarát ktorý by si kedysi dal klobásu aj k torte sa po 4 mesiacoch co robil v masokombinate nemoze uz na maso ani pozrieť
@lilnicole na nejaky slusny zarobok mozes zabudnut pretoze vsetky peniaze minies tam na ubytovanie a na cestovanie do prace, zber ovocia a podobne veci to tam moc nefrci, skor by som ti odporucil stranku Pohyby a tam sa informuj ,su tam aj inzeraty na pracu, a keby si vazne chcela pomoct tak mam asi na 30 agentur v Londone kontakty ale ci ti zozenu pracu na 100 pro tak uz je ich vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Letne prazdniny = zber ovocia, to je najpravdepodobnejsie, jahody, jablka, maliny, slivky, popripade do baliarne.
Urcite by som si overil agenturu ktorou pojdem, pokukal nejake fora a diskusie a hlavne si overil ci maju na sprostrekovanie prac licenciu, aby to nedopadlo tak, ze to budu len nejaky fiskusi, ktori vezmu peniaze a ziadna praca nebude...
@oinomaos No veď preto všade chodím po nete, hľadám, tak som si povedala že zaskočím aj sem, čo ako Birdzáci, aké skúsenosti s tým majú a tak... Chcela som niečo také, kde by som prišla aj do kontaktu s jazykom, viac než len ohlásením sa dakde v robote alebo čo Keďže som predtým zvažovala jazykový pobyt ale to je príšerne drahé.
Akurat, ze (ked uspesne zmaturujem tak mam potom minimalne 3 mesiace uplne volne...
Najradsej by som vypadla do UK...
No tie agentury...