Neviete o nejakej brigáde alebo (overenej) stránke kde ponúkajú brigádu aj pod 18 a s ubytovaním? Viem , že je odveci , že to hľadám až teraz, ale popravde mala som sľúbenú brigádu a tá mi padla, čiže :/ Musím takto.. Ak niekto niečo.. uz som v koncoch
@1 a bola si tam aj ubytovaná , ubytovanie v ramci tej brigady? Lebo to by som mala sakra daleko..
@nello písala som , že kdekolvek na Sk kedze by to malo byt s ubytkom ale tak najlepšie samozrejme na niekde strednom slovensku čo najbližsie , kedže ja som z končíín Liptova Ale skusila by som aj BA, ak by sa to vyplatilo , sestry tma chodili a väcsinou si fajn zarobili.. ale neviem nič nájst vsetko nad 18 a skončená stredná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@nello písala som , že kdekolvek na Sk kedze by to malo byt s ubytkom ale tak najlepšie samozrejme na niekde strednom slovensku čo najbližsie , kedže ja som z končíín Liptova Ale skusila by som aj BA, ak by sa to vyplatilo , sestry tma chodili a väcsinou si fajn zarobili.. ale neviem nič nájst vsetko nad 18 a skončená stredná
@xiibyxii
Ale je to skôr o tom kto skôr príde ...