V BA robí Dantem nočné inventúry, alebo Billa (za pokladňu ak máš 18, na lahôdky atď) zháňa brigádnikov cez študentské agentúry (Index nosluš, p. J. Servis, job for people). Z agentúr je v BA najlepší asi index nosluš. Toľko toho viem ja k téme. Ja som si zháňala hlavne cez internet (profesiu.sk, brigady.sk, bazoš aj keď na bazoši sú väčšinou také na ruku a niekedy načierno).
P.j servis... ale oni ta poslu kadekde
Ja som robil v sklade. Ked to bolo na brigadu, lenze od minuleho roka to je uz iba na tpp. A to som nechcel. A potom prilezitostne z profesie alebo z brigada.sk ...
V mojích 16tich som brigadovala v pet centri ale kedže som nemala 18, tak som bola cez P.J. Servis. Ak máš 18 tak je to už ľahšie nájsť si brigádu v BA. Spolužiačky robili v bille, v tescu, v alze a v kaviarniach. Tých možností je v tej Bratislave celkom veľa, len treba hľadať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja som robil v sklade. Ked to bolo na brigadu, lenze od minuleho roka to je uz iba na tpp. A to som nechcel. A potom prilezitostne z profesie alebo z brigada.sk ...