Neviete mi poradiť, čo by som mohla robiť poobede po škole alebo počas víkendov? Akú máte vy brigádu? Robili ste niekde, keď ste mali 16? Myslíte, že mám šancu niekde robiť?
@anee na to je spoločnosť/agentúra, u ktorej si tieto mystery shoppingy prenajme reťazec, napríklad Tesco. a ty ako mystery shopper (teda nevedia, že ich budeš práve ty hodnotiť) tam prídeš, urobíš nákup, povšímaš si, ako vyzerajú oddelenia, ako sa k tebe správajú predavačky a podobne... či iné veci, čo máš napísané v dotazníku, ten dotazník vyplníš a odošleš agentúre. to je mystery shopping, tak polopatisticky teda.
To by aj mňa zaujímalo, ako sa dostať k tomu mystery shopping...A to mi dovolia robiť, keď mám 16?
Veď to je to, že máme v meste tri obchody: billu, jednotu a lídl...a nikde neberú brigádnikov. Aspoň teraz nie. Do Tesca alebo iných väčších obchodov by som musela dochádzať 30 km do Nitry, myslíte, že by sa mi to oplatilo?
A jediná normálna možnosť mi prišla robiť v útulku pre psy, no problém je ten, že sa psov bojím
A avon a oriflame má milion báb v okolí, to by som úspech nemala...
Nemáte ešte nejaké nápady? A naozaj ďakujem za príspevky
Čo si pamätám tak v 16tich som okrem toho,že som robil cez leto tak som rozdával noviny,ale to Ti veľmi neradím...Ale neviem či by som ja vtedy zvládal chodiť poobedia do roboty,nie kvôli učeniu sa,ale kvôli tomu,že by som bol dosť uťahaný...,ale piatok/sobotu ak niečo nájdeš tak určite skús ak to nebude čistá zdieračka a ak bude tak máš skúsenosť.Počul som aj radu,že prísť do agentúry dať nejakú bonboniéru,kávu,...(ako všade dnes) a hneď sa dá,ale nemám to odskúšané...
keď som bol mladší, roznášal som noviny, potom som robil v nočnom klube (neodporúčam :S)
ale myslím, že na víkendy, alebo piatok/sobota by sa dalo niečo vybaviť v nejakej reštaurácií, v hoteli, fast food, pizzerka ...
neviem, či práca v útulku nie je zadarmo náhodou (teda aspoň ja som nič nedostával
a... dochádzať 30 km? záležalo by od toho, či sa ti chce toľko cestovať, či ti dobre zaplatia - pokrytie nákladov na cestu tam a nazad a aby si aj dačo zarobila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
..kvak..
Veď to je to, že máme v meste tri obchody: billu, jednotu a lídl...a nikde neberú brigádnikov. Aspoň teraz nie. Do Tesca alebo iných väčších obchodov by som musela dochádzať 30 km do Nitry, myslíte, že by sa mi to oplatilo?
A jediná normálna možnosť mi prišla robiť v útulku pre psy, no problém je ten, že sa psov bojím
A avon a oriflame má milion báb v okolí, to by som úspech nemala...
Nemáte ešte nejaké nápady? A naozaj ďakujem za príspevky
ale myslím, že na víkendy, alebo piatok/sobota by sa dalo niečo vybaviť v nejakej reštaurácií, v hoteli, fast food, pizzerka ...
neviem, či práca v útulku nie je zadarmo náhodou (teda aspoň ja som nič nedostával
a... dochádzať 30 km? záležalo by od toho, či sa ti chce toľko cestovať, či ti dobre zaplatia - pokrytie nákladov na cestu tam a nazad a aby si aj dačo zarobila...