Oficiálne môžeš brigádovať až po ukončení povinnej školskej dochádzky (po 10 rokov v škole = po 1. ročníku strednej školy). Ľutujem, jediná možnosť je po známosti
...alebo umývanie okien, len neviem či je to povolené ...najlepšie ked niekde opravujú cestu a sú semafory ale to zvačša robia chalani a najlepšie partie aby ťa neukradli...
prosim vas hladam brygadu roznášanie letakov,v dca abo oparovictvo malých deťi . moje čislo0907200194 eimel duda65@azet.sk 3 eura na den dakujem velmi pekne.v dubnici nad vahom diky
boe pošte my prosim vas hladam brygadu rozníšanie letakov abo oparovictvo malých deťi . moje čislo0907200194 eimel duda65@azet.sk 3 eura na den dakujem velmi pekne potebujem to
Ahojte ak hladáte brigádu môžem vám poradiť, čo tak práca s oriflame?Môžte popri tom robiť ešte veeľa iných prác.Ponúknete niekomu katalóg nech si u vás objedná kozmetiku.Zarobíte nejaké korunky a este k tomu dostanete nejaké darčeky.Nestojí vás to vobec nič, len by to museli podpísať buď starsí súrodenec, alebo rodič aby ste to mohli robit pod jeho menom.Ja tu pracujem od 14, to je 6 rokov a velmi sa mi to paci.Ak máte záujem napíšte mi mailna sisa0000022@azet.sk rada vam poviem o tom viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja mam 13 a mam 2 brigady
V opačnom prípade musíš nájsť niečo po známosti, prípadne "načierno" a dúfať, že ti zaplatia...