čaute,nieje tu niekto taký, čo študuje nizozemštinu na muni... ? Alebo prípadne niekto kto bude mat 4.5. TSP a v júni príjmačky..?? Keby sa našiel nejaký žurkychtivý človek, ktorý by skočil na "1-2" pivá ten víkend ..bolo by to super
@burble ... je to tam vypísané, na stránke školy ale myslím že naraz majú všetky fakulty...tuším 3.5. , 4.5 a 5.5 ...ale niesom si istý...skús si to popozerať
@burble ...a došiel ti uz nejaky mail alebo nejaka pozvanka na kurzy alebo hocico? lebo ja to teraz pozeram ..a je to celé zle .. píšu tam, že autorizovaná platba kartou k datumu 27.2 ... a zaplatene az k datumu 1.3. tak teraz bohvie ci mi to uznaju..lebo zatial mi nedosla ani pozvanka, ani mail ..ani nič. .. tak dufam ze nebudu take prasata a zrusia ma lebo som prepiskol termin o jeden den :/
@laurikaaa prečo akože...? plánuješ ma zavraždiť? tak to potom uz teraz lutujem
@burble tak to máš v pohode, ja tiez uz budem len cakat a dufat ze aj mne coskoro dojde mail od nich
astaroth27 ...hej? to az tak dobre tam je? este som tam nebol, ale vsetkych co tam poznam, tak vychvaluju Brno do nebies ta ja zvedavy a čo študuješ teda?: )
hovorila, že to je ťažké..aj sa mi zdá, že sa dosť učila... a hlavne, nadávala (ak ideš na jednooborovú), tak mala problém zapísať si predmety za 15 kreditov vtedy a nie ešte teraz si zapísať za 20 (ale možno s tým niečo urobili, neviem)...proste mala viac predmetov neoborových ako tých z oboru
@kokinka ... jj ..ved priebezne sa potom dohodneme, dufam ze sa mi tu niekde nestratis..ale hadam nie
@tangerina.....a ty co studujes teraz? som pocul ze na muni je celkom fajn teorie interaktivnych studii ..vraj je to take lazo plazo no ale druha vec je ze kde sa s tym da uplatnit
A inak ...to TSP ..som si pozeral z minulych rokov, je tam 288stran...to akoze ten test sa bude robit cely vikend ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
bodaj som vedela kedy mám TSP
tam ide o to že kedy si tú platbu posielal, nie kedy im došla, lebo zo slovenska to trvá nejaké 3 dni, ale malo by stačiť proste že je to poslané
"Přijetí přihlášky školou je potvrzeno. Poplatek za přijímací řízení je zaplacen.
Přihláška je zcela v pořádku a byla předána k dalšímu zpracování."
btw tiež som rozmýšľala nad nizozemštinou, ale vzdala som to, lebo to ich G sa mi nikdy v živote nepodarí vysloviť
@burble tak to máš v pohode, ja tiez uz budem len cakat a dufat ze aj mne coskoro dojde mail od nich
astaroth27 ...hej? to az tak dobre tam je? este som tam nebol, ale vsetkych co tam poznam, tak vychvaluju Brno do nebies ta ja zvedavy a čo študuješ teda?: )
@kokinka ...ale to v 16tich asi nie na výšku, že?
@veronica2993 ....tak mejby sa tam vidime
aj vtedy sa pridám, ak by som nerobila
@taylah ..wueeej ...super, moj clovek si Ale to by uz bolo vybrat v brne aspon na ten vikend nejaky party house
to by bolo teda
@tangerina.....a ty co studujes teraz? som pocul ze na muni je celkom fajn teorie interaktivnych studii ..vraj je to take lazo plazo no ale druha vec je ze kde sa s tym da uplatnit
A inak ...to TSP ..som si pozeral z minulych rokov, je tam 288stran...to akoze ten test sa bude robit cely vikend ?
ale hlavne dúfam, že vezmú mňa