Zdravim, je tu niekto kto studuje v Brne a chodi do posilky? Mal by som par otazok. Cital som si uz co je na strankach ale su tam popisane same kawkotiny a boh vi co to znamena. Rad by som sa popytal ako to tam vlastne je ci je nieco zadarmo vramci "skols
zdarma ju máš, keď si ju dáš v rámci povinných dvoch semestrov telesnej ako telesnú.....
a ešte myslím si že na tej športovej fakulte tam tiež majú... ale to je len moja domienka
@lawey a to ju mam potom zdarma nezavisle od toho kedy tam pridem? mozem tam byt kolko chcem? cojavim budem chodit 4krat do tyzdna vzdy v inu hodinu a stale ju budem mat zadara? Preukazem sa tam ISICom alebo nejakou kartou a budu vediet ze ok ty mas zadara? Teda si dam telesnu ako volitelny predmet a nic viac nemusim riesit? pojdem si hocikedy zacvicit? Alebo si musim este v telesnej vybrat ze chcem chodit do posilky vramci nej?
@feklus niektorí študneti sú radi, keď ušetria pár korún aj za posilku keď chceš tak v nietkorých posilkách doobeda platiš ako študent len 40kč a kľudne môžeš chodiť každý deň
@alysia hej to chapem aj ja by som rad usetril preto sa pytam to uz su klasicke posilky ktore nemaju so skolou nic spolocne ze? to zacnem asi riesit az ked by ma prijali a uz by som mal aj intrak tak by som skusil najst nejaku najblizsiu cenovo dostupnu. Ja len ze ci to neni napr ako u nas ze skolska posilka je pre kazdeho hocikedy dostupna len sa treba dopredu tam prihlasit.Ale tak ako vidim asi nie
@feklus na niektorych intrakoch mas tiez ,,posilku" su tam dva stroje a si stastny ze su tam aspon tie tak si kupis nejaku permanentku alebo čo
Chces vela no aj ked ja som zase pocula, ze do tych posiliek chalani chodili, ked bolo volno, ale ze ich tam musel niekto strazit, ako hovoris, ty nahlasili sa tam a tak... ale ktovie ako to je
@alysia neviem ci chodis do posilky ale ono tie cinky moc nepadaju ale hej chapem co myslis. Vklude by som chodil cvicit do nejakej domacej posilky niekde v pivnici hlavne nech su kotuce,tycky, drep klietka hrazda kladka lavicka nejaka a staci uplne. Mohla by si sa popytat ked sa budes nudit
@alysia taka domaca posilka co chodim teraz platim 2.30 za vstup a su tam zbytocne stroje selijake povymyslane kt. vobec necvicim len zavadzaju takze by mi uplne stacila hentaka skromna lacna posilocka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ešte myslím si že na tej športovej fakulte tam tiež majú... ale to je len moja domienka
Ty tak chodis cvcit?
Chces vela no aj ked ja som zase pocula, ze do tych posiliek chalani chodili, ked bolo volno, ale ze ich tam musel niekto strazit, ako hovoris, ty nahlasili sa tam a tak... ale ktovie ako to je
hmmm, tebe toho dost ,,staci"